Bobesz

A szerelem vak

A szeretett ellentéte nem a gyűlölet, hanem a közöny!

Eltelt több mint két év, hogy erre a blogomra… nem, tévedtem, hogy neked… Igen ez a megfelelő… Szóval eltelt már több mint két év, hogy írtam volna neked… Neked ott, igen neked, aki olvasod a soraim, mert hogy olvasod. A fene se tudja, hogy miért… hát ha a fene se tudja, majd tudom én… Igen, én ezt “is” tudom… de miért is ne tudnám?! … hisz én mindig mindent olyan jól tudok… jobban másoktól… előbb mint mások… mert azt hiszem, hogy mindent tudok… mert félek, hogy semmit sem tudok… ha azt mondanád, hogy tudom miért is olvasod… ha azt mondanád igen, mindent tudsz… ha így lenne, akkor azt mondanám… azért olvasod, mert azt hiszed érted amit mondani akarok, mert azt hiszed megértesz, mert azt hiszed megélted, vagy mert azt hiszed megtudod élni a soraimat… hát jól figyelj ide… NINCS KÉT EGYFORMA TÖRTÉNET… a válaszaidat ne itt keresd.. a válaszok benned vannak…

Előttem ismét egy üveg Whisky, a fülemben ismét zongoraszó, melynek szívbemarkoló dallamát halk eső, és némi mennydörgés kísér. Ha jól ismersz… akarom mondani, jól ismersz, csak az eső és a zongora hoz igazi megnyugvást számomra. Belekortyolok, amint lecsúszik az első korty, belép a mennydörgés a csodálatos szólamba. Én csak hátradőlök és hagyom, hogy átjárja testem mindaz minek gátat szabok a mindennapokban. Most azonban szállni hagyom az érzéseket, a gondolataimat, hisz velük együtt én is szállhatok. Leteszem poharam az ágyam mellé, hanyatt dőlök, behunyom szemeim, és engedem, hogy átjárjon a dallam. A dallam melyre felültetem bánatom.

Ha erős támasz szeretne lenni, akkor szabadjára kel engednie az érzéseit néha!

Vagy valami hasonló hangzott el ezen a novemberi kedd reggelen. Legyen, nyissuk hát ki a börtön kapuit, eleget raboskodtak… Az arcom végigmarja a sós lé. Talán ha sokáig hagyom, mély árkot váj magának. De ez most nem érdekel. Szabad akarok lenni, újra szabad. Mosolyogni akarok, szívből mosolyogni. Mi több szívből kacagni, ugrálni, futkozni, kiállni az esőbe és táncolni. Újra a föld felett lennék két méterrel és nem alatta. Eleget öleltél te vén, ráncos föld, eressz végre! Eressz ha mondom…. viszont fogsz még látni, de most el kel engedned… könyörgöm engedj…

Kezeim ökölbe szorulnak, testem minden egyes porcikája küzd az érzéseim ellen. Nem… most nem ez a dolgod… most nem kel megvédened… most én akarom ezt… engedd, hogy megéljem… engedd, hogy a részemmé váljon…. A poharamért nyúlok, de érzem, hogy üres. Felkelek az ágyból és az asztalomhoz indulok. Útközben rápillantok a könyvespolcomra, tekintetem egyből a kis Buddha szoborra szegeződik. Szemeim ismét bepárásodnak, de mond miért kel ennek ily keserűnek lennie? Vagy csupán bosszúsak a könnycseppek, mert ennyi ideig bezárva tartottam őket? Teljesen megértem, én sem szeretek bezárva lenni. Mégis önmagam zártam be az ajtót, mely fogságban tart.

Leveszem a polcról a kis fa szobrocskát és rámosolyodom. Emlékszem, mikor megtudta, hogy valóban kitettem a polcomra, és nem a fiókom mélyén rejtegetem. Hiány fog el, mikor eszembe jut a meglepődöttsége. Most viszont engedem, hogy átjárja a testem, és persze a lelkem. Nem zárom el, nem ásom mélyre. Engedem, hogy szabadon járjon-keljen bennem. Végig simítom és visszahelyezem az “Elárult szavak” mellé.

Ő egy kaktusz, mely tüskéi miatt szinte megközelíthetetlen. Ugyanakkor ő egy kaktusz, ki a sivatagban árnyékot ad és szomjat olt. És végül, ő egy kaktusz, ki gyönyörű virágot hoz. Ő maga a virág.

Hangzanak a fejemben. Újabb emlékek törnek elő. Egy kaktusz árussal beszélgetek, és épp mesélem, hogy miért is keresek karácsonyi kaktuszt, majd a kezembe nyom egy húsvéti kaktuszt.

Adhatok magának karácsonyi kaktuszt is, ha nagyon ragaszkodik hozzá. Megértem miért pont azt keres. Viszont ezek most fognak virágot bontani, ahogy ép talán a maguk érzései is kezdenek kibontakozni.

Igaza lett, valóban tökéletes választás volt. Visszasiettem a munkahelyemre. Letettem a kis kaktuszt az asztalom alá, reménykedve, hogy aznap már nem fog meglátogatni. Másnap hajnalba boldogan buszoztam be, hogy még mielőtt bárki beérne az asztalára tehessem, mellékelve szerelmes levelemmel. Soha senkinek nem írtam még valódi, szerelmes levelet. Izgultam mint egy kisgyermek karácsony éjjelén. A telefonom figyeltem, vajon mikor hív? Vajon mikor ír? Rájön-e, hogy én voltam? Majd megjelenik egy üzenet, és látom meghatotta.

Felemelem az üveget, és töltök az üres poharamba. Feljebb veszem a hangerőt, mert üvölteni akarok, Engedek a csábításnak, és torkom-szakadtából üvöltök, miközben öklömmel az asztalra vágok. Lerogyok a földre, hátamat az ágy szélének döntve, karjaim a térdeimen pihentetem. Számhoz emelem a poharat, de a másik pillanatban már egy hatalmas csörrenés hallatszódik, a mennyi nedű szépen csordogál le a falról.

Kicsit meglepődtem, jó mondjuk tudtam hogy én nagyon a felszínt láttam belőled, de nekem az jött le igazból hogy egy nagyon mosolygós kedves vidám srác vagy aki szemtelenül fiatal. És ezt már abból is gondoltam hogy nagyon vigyáztál arra hogy mit mondasz nekem, hogy semmiképp se bánts meg 🙂 (ez mondjuk nem tudom hogy kiemelten nekem szól, de kétlem 🙂 ) és akkor megláttam hogy azért van bőven düh benned az úgy kicsit megdöbbentet de ettől nem kedveltelek se kevésbé se jobban. És az a nagyon sok indulat.
De azt ne sajnáld hogy tudatos vagy, az én volt … szóval a lányok szeretik a határozott fiukat 🙂

Te, aki a soraimat olvasod, ha tudnád, hogy mennyi düh, és mennyi indulat van bennem, talán nem is akarnád tovább olvasni, mert rádöbbennél, hogy nem akarsz olyanná válni mint én. Drága barátom, ha tudnád miket csináltam, csak hogy megküzdhessek az érzéseimmel. Az öklömet addig vertem a falba míg a fizikai fájdalom felül nem kerekedett a lelki sebeimen, olykor éjszaka elindultam futni, ki a világból amíg ki nem akart szakadni a mellkasom a helyéről. Aztán összerogytam, elsírtam magam, majd hazasétáltam. Majd mikor már ezek sem voltak elegek, jött a Whisky, legvégül pedig a közöny. Megpróbáltam mindent elzárni, és elásni a lehető legmélyebbre.

Amennyiben valóban válaszokat keresel soraimban, egyet mégis csak megtalálsz. Ezek közül egyik sem hoz enyhülést. Meg kel élned mindazt ami benned zajlik. Az is te vagy, nem szakíthatod ki magadból mint egy gennyes sebet. Ha akarod, ha nem, ez mind a részedet képzi. Minél jobban ellenkezel, annál inkább tart a karmaiban. Tudom jól, épp olyan vagy mint én, csak a saját “hibáiból” tanulsz. Igazad van, csak azok hagyhatnak mély gyökeret bennünk. Mikor majd te is a földön ülsz majd, összekuporodva mint egy zsák…, a padlót a könnyeid áztatják, és véres lesz az öklöd (mert megfog történni, ezt az egyet biztosan elhiheted nekem), akkor emlékezz majd vissza, arra, hogy “NINCS KÉT EGYFORMA TÖRTÉNET!”. A sajátodat te magad írod, még ha az enyémet másolod is.

Hiába mondja majd bárki neked, hogy szedd össze magad, állj talpra. Nem fog menni… nem fog menni, addig amíg, nem üvöltesz torkaszakadtából a fájdalomtól, amíg nem zokogsz a keserűségtől, mert drága barátom, és ezt most jól jegyezed meg. Rohadt mélyen kel ahhoz lenned, hogy valóban akarj talpra állni. Mert azt őszintén akarni kel. Azt szívből kel csinálni. Különben csak illúzió lesz csupán az egész, és bár azt hiszed, minden rendben van, belülről fog felemészteni.

Norbi, van egy remek ötletem! 🙂

Minden reggel ezt várom mikor felébredek, ezt várom, hogy elolvashassam, vagy épp meghallgathassam azon a csilingelő hangon, ahogyan velem beszélt. Túl sokszor, és túl gyakran hangzott el, hogy

Ha kilépsz azon az ajtón, soha többé nem látsz!

És mi folyton folyvást átléptük azt a küszöböt, és mindannyiszor becsaptuk azt a bizonyos ajtót. A sokat csapkodott ajtó vetemedik, majd egyszer csak megszorul. Talán örökre zárva marad. És talán mindenki előtt zárva marad.

Óh, drága Francesca

Másnap még Tomy munka előtt kivitt az állomásra. Vegyes érzésekkel vágtam neki az útnak. Francescát és Louist is rég láttam már, viszont Solo-val nem sok kedvem volt összefutni. Felszálltam a vonatra, megkerestem a helyem. Szerencsére az ablak mellé kaptam, így egész úton figyelhettem az elém tárulkozó tájat. Utazás közben imádom csodálni a természetet. Valahogy megnyugtat és elvonja a figyelmemet. Elővettem a fülhallgatómat, elindítottam az egyik lejátszási listámat, majd levettem a szandálomat, felhúztam a lábam, és homlokommal az ablaknak dőltem. Arctic Monkeys, ez tökéletes lesz.

Ahogy kigördültünk az állomásról, egyből belefeledkeztem az elém tárulkozó természetbe és a fülembe lüktető zenébe. Korán volt még, csodás narancssárga fényben pompázott minden. Sokakkal ellentétben én imádok vonatozni. Ebből a idilli állapotomból a kalauz zökkentett ki. Gondolom többször is megszólíthatott mivel már a vállamat kocogtatta. Odafordultam, kivettem a fülhallgatót, rámosolyogtam és udvariasan elnézést kértem tőle.

Majd miközben fordultam vissza az ablakhoz, észrevettem a szemben ülő nőt. Valami izgalmas könyvet olvashatott, minden reakciója kiült az arcára. Általában nem szoktam megfigyelni az embereket, de valamiért felkeltette az érdeklődésemet. Olyannyira, hogy már nem is tudtam elveszni az én kis ablakomban. Vissza visszapillantottam rá. Végül bele szenderült a könyvébe. Sajnos nem láttam a könyv borítóját, pedig elkezdte mozgatni a fantáziámat, hogy vajon, miről is olvashatott.

A figyelmemet ismét az üvegtábla túloldalára fordítottam. Sosem éreztem még így, de Tomy már most hiányzott. Az ablakra vetítettem, amikor este fáradtan hazaér, és mégis mosolyra húzódnak ajkai amint meglát. Oly szerelmesen bámultam az ablakra vetített emlékképre, mint egy tizenéves kislány az ő szőke hercegére. Hát ezt is megéltük Holy.

Merengésemet ismét megzavarta valami. Egy apró alig hallható nyögés. Egy apró pillantás elég volt ahhoz, hogy lássam, nem jöhetett ez máshonnan, mint a velem szemben ülő nőtől. Még mindig aludt, és igen pikáns álma lehetett. Ajkai finoman eltávolodtak egymástól. Álla kissé megemelkedett, homlokán apró ráncok jelentek meg, arca elpirult. Ismét egy halk és finom nyögés ütötte meg a fülemet. Majd beleharapott az alsó ajkába, mire ujjai nem bírták tovább szorítani a könyvet és az a földre hullt. Erre felébredt, és pár pillanatra látszott zavartsága.

Visszafordultam az ablakhoz és ekkor látom be is gördültünk az állomásra. Francesca márt várt rám. Ő természetre még nálam is vadabb volt. Ez meglátszódott az öltözködésén is. Tépett vöröses barna haj, lila tincsekkel, tűzvörös rúzs. Bal válla teljesen csupasz, a melltartó pántja is lecsúszva. Feszes koptatott és szakadt farmernadrág, No Fear cipő. Természetesen a deszkáját sem hagyhatta otthon. Hanyatt feküdt egy padon. Egyik lába felhúzva, felsőtestét karjával könyökölve tartotta meg. Tekintetét a nap felé szegezte.

Gondoltam odalépek hozzá és meglepem, erre…

 • Meg se próbáld Holy, meg se próbáld! – rezzenéstelenül feküdt tovább
 • Ugye nem a deszkádon fogsz engem hazavinni? – bököm oldalba
 • Majd halálra unom magam, magi ide érsz. – emeli le a napszemüvegét – Jó újra látni! – mosolyog rám
 • Téged is.
 • Van kedved kijönni a parkba? – pattan fel a padról
 • Előbb hazamennék és lepakolnék. – ölelem át
 • Akkor viszont beugrunk Louishoz is – pattant fel a deszkájára – említettem neki, hogy meglátogatsz, azt mondta készít neked valami finomat.
 • Imádom Louist, rendben van, biztos ő is aggódott értem.
 • Kis-anyám, használd néha a telefonod, vannak, akiknek fontos vagy.

Beszálltunk a kocsijába. Jó érzés volt ahogyan a szél a hajamba kapott, a kocsi által keltett friss hűs szellő elviselhetővé tette a nagy meleget. Csak hátra dőltem, kikönyököltem, fejem oldalra biccentettem, és a napszemüvegem mögé rejtőzve „figyeltem” ahogy Francesca fecseg. Átszáguldottunk a városon, egyenesen Louis kávézójához. Már kintről érezhető a frissen őrölt kávé és frissen sült péksütemények mennyei keveréke. Mennye illat orgia, mely akarva akaratlanul csábítgat, mígnem tejesen le nem vesz a lábadról, csak ez esetben nem a csipke lesz nedves, hanem az ajkaid, majd mind a tíz ujjad.

Benyitottam, a tekintettem egyből az én kis zugomra vetettem. Bár ne tettem volna. Ott ült Solo. Megtorpantam, majd Francesca bökött oldalba.

 • Mia az, már elfelejtetted, mennyire szerettél ide rejtőzni?
 • Foglalt az asztalom – hümmögöm – és pont Solo ül ott. – fordulok ki az ajtón
 • Na nem, ezt most nem játsszuk el! – horkan rám – Luis, lepj meg minket valami finommal! – kiáltja el magát

Francesca odalép az én kis sarkomhoz, beszédbe elegyedik Soloval. Pár szóváltás után csak annyit látok, hogy utasítja a távozásra. Már-már a bögréjét is felemelné az asztalról, hogy majd ő letakarítja. Ekkor Solo feláll és a pénztárhoz siet. Én igyekeztem észrevétlenné válni. Ez azonban most nem sikerült. Észrevett, és felém vette az irányt. Jobb kezem a tarkómra helyeztem, és a földet bámultam, fél szemmel tekingettem csak fel. Már majdnem megszólított, mikor Francesca egyszer csak mellém ugrott és megragadta a karom.

 • Gyere, szabaddá tettem az asztalodat. – kezd az önfényezésbe
 • Semmi szükség nem lett volna erre, mit mondtál neki?
 • Távozzon, mert megjött az asztal úrnője. – kacag fel
 • Te még mindig hülye vagy! – mosolygom rá
 • Szabad lett az asztalod vagy sem? – teszi csípőre a kezét

Amint helyet foglaltunk Louis máris letett az asztalunkra két bögre kávét és egy-egy tányér süteményt.

 • Köszönjük szépen! – öleltem át
 • Aggódtam érted!
 • Tudom, ne haragudj! – sütöttem le a szemem
 • Ne butáskodj, haragudtam én valaha is rád? Még az első találkozásunk alkalmával sem. – mosolyog rám
 • Nem is tudsz haragudni vénember. – élcelődött Francesca
 • Mond, hány vendégemet szeretnéd még elijeszteni innen? – Vág vissza
 • Nem jó asztalhoz ült le. – csattan fel
 • Szebben is a tudtára adhattad volna.
 • Már túl vagyunk rajta, ne pörögj ezen ennyit.

Látszott Louison, hogy nem tetszett neki, de inkább nem forszírozta tovább. Magunkra hagyott, én pedig egy korty kávé után, elmeséltem mindent, ami köztem és Tomy között történt. Nem mondom, sikerült rendesen meglepnem. És nem is feltétlen a swingeres, esttel, hanem magával a ténnyel, hogy együtt vagyok Tomyval. Eleinte azt hitte, csak poénkodom. Aztán szerintem rá jött mindabból ahogyan és amiket meséltem, hogy ez nem tréfa, hanem ez a kő kemény valóság. Persze nem sikerült kielégítenem kíváncsiságát, a kocsiban is végig nyaggatott. Mondtam neki, vegyünk pár üveg bort menjünk fel hozzá és majd a bor előcsalogat belőlem mindent amire csak kíváncsi. Nem kellett kétszer mondanom. Már fordultunk is be a kedvenc borászatunk udvarára. Onnan pedig egyenesen hozzá mentünk. Bementünk, épp, hogy letettük az üvegeket, már bontotta is az elsőt. Elővett két poharat, töltött mindkettőbe, majd a dohányzó asztalra helyezte a poharakat és az üveget.

 • Huppanj le, aztán mesélj. – kacsintott rám

Épp a swingeres estet meséltem és azt, hogy milyen volt egy nővel, amikor is szájon csókolt. Elsőre picit meglepett, amit valószínűleg észre is vett rajtam, mivel kissé elhúzta a fejét. Viszont ahogy meséltem, előjöttek az emlékek, és a bor is kellően megtette hatását. Így hát visszacsókoltam. Amilyen vad mindkettőnk természete, olyan érzéki volt az első csókunk. Teljesen belebizseregtem. Elvette a kezemből a poharat, és az asztalra tette. Jobb kezemmel finoman megfogtam az arcát, bal kezemmel pedig a pólója alá bújtam, és ráfogtam az oldalára. Közben csókoltam, és neki döntöttem a kanapé hátának. Bal lábam finoman átemeltem rajta, és az ölébe ültem. Ráfogott az oldalamra, és magához húzott. Elindultam a bal kezemmel fel az oldalán, miközben ő a hátamat kényeztette. Beleharaptam az alsó ajkába, magam felé húztam kissé, majd eleresztettem. Mélyen a szemébe néztem, és érzékien felkacagtam. Erre finoman eltátotta ajkait, éppen, hogy kilátszódtak a fogai, amiket a nyelvével végig simított. Mindkettőnk szemében látszódott a vágy. Újra megcsókoltam, és közben megszabadítottam a pólójától. Mennyei érzés volt a libabőrös bőréhez simulni. Az ölében ülve tekintettem le rá. Ő felnézett rám. Szemei megteltek vággyal, ajkai tűzvörösen kérleltek, hogy folytassam. Egyetlen pohár bor erre képes velem? Vagy mindig is vágytam erre, csak nem adtam át magam? Nem tudom, minden esetre, én szintúgy égtem a vágytól. Kíváncsi voltam, hogy egy vad idegen nő után milyen lehet egy olyan nővel átélni, akit igen közel tudhatok magamhoz. Nem is időztem sokáig a szemei és ajkai között vándorolva. Megfogtam a tarkóját, magamhoz szorítottam, és olyan vadul és érzékien csókoltam meg ahogyan csak tudtam. Közben finoman elkezdtem a csípőmet mozgatni. Ennek következtében egyből ráfogott a csípőmre, és amennyire csak tudott közel húzott magához. Bal kezével elengedett majd óvatosan levette a felsőmet. És ezzel a mozdulattal a jobb mellbimbóm az ajkai között leltek kényeztetésre. Amint nyelvével megérintett, megfeszült a hátam, arcom a plafonnak szegtem. Körmeimmel végig szántottam a hátát. Elnyújtott halk nyögéssel és a mellbimbóm óvatos, fogai közé szorításával válaszolt.

 • Óh, drága Francesca, érezni akarlak, mindenhol. – szakadt ki belőlem egy halk sóhaj közepette

Ennek ellenére most nem akartam az irányítást kiengedni a kezeim közül, ahogy Francesca-t sem akartam ereszteni. Minden porcikáját szerettem volna megízlelni. Nem is tettem másként. Teljes mértékben átadtam mag az érzéseimnek. Agyamat köd lepte el, nem érdekelt semmi és senki. Újra és újra szerettem volna átélni azt, amit a swingeres esten. Érezni akartam a bőrét a bőrömön, ajkait az ajkaimon. Levettem a melltartóját, majd a kanapé háttámlájáról annak síkjára döntöttem. Csuklóinál fogva karjait a kanapé karfájának szegtem, mire az alsó ajkaiba harapott, lehunyta szemét, majd a fülembe súgta:

 • Épp ez a tűz hiányzik ma a férfiakból, ne merj nekem újra eltűnni Holly!

Miről beszél ez? Hisz annyi tűzben égő férfival sodort össze az élet. Majd ahogy finoman végig húztam az ujjaim a karján, leesett. Nemelég tűzben égni, irányítani is tudni kel azt. Villámcsapásként jutott el a tudatomig, ezt szeretem én Tomyban. Majd gyorsan elhessegettem magamtól ezeket a gondolatokat, hogy csak magamra és Francesca-ra tudjak koncentrálni.

Végig szántottam az oldalát miközben mélyen a szemeibe néztem. Folyton meg akart csókolni, de nem engedtem neki. Csak bámultam a szemeibe és azt figyeltem, hogy gyúl egyre nagyobb lángra benne a vágy irántam. Remek módszer volt mondhatom. Mire a csípőjét elértem, már kéjesen mozgatta azt alattam. Bal kezemmel elengedtem, jobbal megszorítottam. Bal kezem a nyaka mellett helyeztem el, oly közel, hogy épp összeért a bőröm a bőrével. Ekkor megcsókoltam. Felsőteste megemelkedett, és csak akkor hullt vissza a finom barna bőrre amikor ajkaink eltávolodtak egymástól. Elvarázsoltak megduzzadt forró ajkai, legszívesebben elvesztem volna bennük. Már értem Tomy miért szokta annyira bámulna az enyéimet.

Megcsókoltam a fülcimpáját, majd szép lassan arcán keresztül elértem a nyakát. Ő közben mindvégig, hol a hátam, hol az oldalam, hol a fenekem izgatta. Hamvas nyakán és vállain hosszasan elidőztem. Éreztem teste minden reakcióját az apró csókjaimra. Minden levegővételét, minden megrezdülését, minden halk hangot hallottam melyek ajkait elhagyták. Mellei minden négyzetmilliméterét végig csókoltam, majd a mellbimbóihoz érve visszaadtam azt a feltüzelő kényeztetést, amelyet tőle kaptam pár perccel ezelőtt. Teste ismét elemelkedett a barna bőr kanapétól. Ismét halk de annál erőteljesebb nyögés szakadt ki belőle. Hasához érve, kézfeje a tarkómra vándorolt, belemarkolt, majd finoman jelezte, hogy kissé szaporábban vegyem lejjebb az irányt. Nem erőltette, amolyan jelzés értékkel bírt csupán. Nem engedtem neki, mint mondtam minden porcikáját érezni szeretném. Szépen lassan, érzékien haladtam csípője irányába. Mikor elértem azt, finoman a farmerja alá nyúltam, elemelve azt a testétől. Kigomboltam, majd szép óvatosan lejjebb húztam, épp annyira, hogy tovább folytathassam a kényeztetését. Majd lehúztam a térdéig, majd teljesen megszabadítottam tőle. Ekkor a lábfejétől indultam el a bokáján keresztül, végig a lábszárán át elérve a combjait. Leheletnyire végig húztam az ujjaim a belső combjain elérve az akkora már teljesen átázott csipkét, de nem érintve azt. Ismét a csípőjéhez emeltem az ujjaim. Finoman a fekete csipke alá bújtattam egyik ujjamat, majd elkezdtem alatta a szemérem dobja felé haladni, szép lassan. Közben végig az arcát és arcizmai rezdüléseit fürkésztem.

Még óvatosabban tovább haladtam míg nem megérintettem szeméremajkait. Francesca felnyögött, feje elemelkedett, kezével a tarkómra markolt, másikkal magát támasztotta. Rá mosolyogtam, majd félrehúztam bugyiját. Megérintettem nedves csiklóját. Újabb nyögés szakadt ki belőle. Pár másodpercnyi játszadozás után az ujjaim helyét átvette a nyelvem. Eleinte csak a nyelvem hegyével tüzeltem tovább az addigra már lángokban álló, vonagló testét. Csiklóját pihenni hagytam és bele-bele kóstoltam forró, nedves vaginájába. Minden egyes behatolásnál halk nyögés csapta fel a fejét. Pedig még csak épp a nyelvem hegyével érintettem. Keze ismét a tarkómra tévedt, de ez esetben nem szorított rá, csak megpihentette rajta. Egyre mélyebbre és mélyebbre hatoltam nyelvemmel. Fürgén ficánkolt benne, nagyokat nyelve. Éreztem, a tarkómon pihentetett keze megfog, majd átadta magát a forrongó vágynak és elélvezett. Hatalmas robbanásának erőteljes nyögés formájában hangot is adott. Pár másodpercig még folytattam nyalánk játékomat a combjai között, majd tekintetemet ráemeltem. Mindkettőnk arcán finom mosolyt lehetett felfedezni. Feljebb kúsztam és megcsókoltam. Közben átkarolt és maga alá fordított. Így folytatódott még legalább félórán át. Hol egyikünk, hol másikunk teperte le a másikat.

Mennyei érzés volt mind azt átélni, amit az előbb nyújthattam neki, csak most épp általa. Azt vártam, de nem volt hasonlítható a swingeres esthez. Teljesen más volt Francesca-val. Mi több, most nem használtunk segédeszközöket, játékszereink mi magunk voltunk. Nem is volt szükségünk semmi másra.  Végül mind a ketten kielégült arccal és pihegve vágtunk neki a következő pohár bornak. Egészen másnap reggelig, nem is futott át, vagy ha mégis, nem engedtem, hogy előtérbe kerüljön az a gondolat, miszerint, hogyan tovább, mi legyen Tomyval. Csak ültem ott a kanapén, egy szél fekete francia csipkében, kortyolgattam vérvörös bort. Francesca tekintetét fürkésztem, és átbeszélgettük az egész éjszakát. A kielégülést követően mindketten megéheztünk. Francesca rendelt sushit. Annyira belefeledkeztünk a beszélgetésbe, hogy elfelejtettünk felöltözni mire megérkezett a futár fiú. 18-20 év közötti fiú lehetett.

 • Basszus, van egy köntösöd? – riadok fel
 • Minek az neked? – értetlenkedett Francesca
 • Nem gondolod, hogy így fogom fogadni a futárt? – förmedek rá
 • Ugyan – von vállat – talán elengedi a szállítási díjat. – kacsintott rám

Nem szóltam semmit, csak rámosolyodtam és hagytam, hogy ajtót nyisson. Szegény fiú annyira meg volt illetődve, hogy majdnem a vacsoránk árát is elfelejtette elkérni, nemhogy a fuvardíjat. Még mielőtt távozhatott volna:

 • Vidd édes a nappaliba! – csapott a fenekemre miközben átadta az ételt
 • Rendben drágám! – csókoltam szájon

Szerencsétlen fiúcska arca teljesen elvörösödött. Alig, hogy bezáródott az ajtó, hangos nevetés jött elő mindkettőnkből. Nem fogok önáltatásba kezdeni, tudom nagyon jól, hogy sosem voltam visszafogott, de meztelenül fogadni a futárt még nekem is újként hatott. Ennek ellenére, hagytam magam és élveztem a színjátékot. Színjáték volt ez egyáltalán? Minden olyan magától értetődőnek tűnt, olyan könnyedén mondtam ki, hogy drágám és csókoltam meg Francesca-t egy vadidegen előtt. Sokadik üveg bor csúszott le a torkunkon mire rám talált a kanapén az álom.

Édes ébredés

Tomy végre el tudott szabadulni a cégétől egy napra. Olyan rég volt már, hogy hétköznap semmivel sem kellett törődnünk, csak azzal, hogy jól érezzük magunkat. Legutóljára ez akkor sikerült, amikor vele még szóba sem jöhetett nálam egy kapcsolat. Bár nem szereti, de a munkája rabjává vált. Persze én mindig szívtam a vérét ezzel, de igazából megértettem. Ki akart törni abból, amibe beleszületett. Ettől még volt élete, nem is akármilyen, csupán igen könnyen belefeledkezett. Most is csak az én kérésemre szakadt el a mókuskeréktől.

Reggel egyikünk sem kelt korán. Tomy előrelátóan ki is kapcsolta a telefonját ellenben velem. A fene se gondolta volna, hogy pont ilyenkor fog bárki is keresni. 8 órakkor megcsörrent a telefonom, de hamar ki tudtam nyomni. Meg se néztem ki hívott. Szerencsére ennyi idő alatt Tomy nem kelt fel. Vagy ki tudja, igazából nem lehet nála tudni, hogy éppen mélyen alszik, vagy csak nem reagál a dolgokra.

Nem igazán szokott ő sokáig aludni, inkább csak a kedvemért marad szinte mozdulatlanul az ágyban, nehogy felébresszen. Persze aztán mindig elérkezik az a pont, amikor már nem bír tovább feküdni, és felkel, de ilyenkor mindig kárpótol egy mennyei reggelivel. Ma reggel azonban ekkor még az ágyban feküdt. Mikor megláttam elmosolyodtam, közelebb kúsztam hozzá, fejemet a mellkasára hajtottam. Már nem tudtam visszaaludni. Csak csendesen néztem ki a fejemből. Szinte azonnal felébredt, mint aki megérezte, hogy nem tudok mit kezdeni magammal.

 • Jó reggelt, édes! – köszöntött ébredező hangján.
 • Jó reggelt neked is, Tomy!
 • Nem tudsz aludni?
 • Már nem – feleltem mosolyogva.
 • Ennek örülök – mondta, majd egy csókot nyomott a fejemre – bevallom, én is rég voltam ilyen kipihent.
 • Mi az, a kemény Tomynak is szüksége van az alvásra? – kérdeztem kacérkodva.
 • És reggelire is, mindjárt megeszlek – mondta viccelődve és csiklandozni kezdett.
 • Ugye tudod, hogy most rosszul döntöttél? – ejtettem el egy kacér mosoly mellett – Te csikisebb vagy, mint én.

Háborúba kezdtünk. Na igen, ez az egyetlen dolog, amivel ki lehet billenteni őt a magabiztosságából. Ezt még nem tanulta meg kontroll alatt tartani. Ilyenkor mindig olyan önfeledten tud nevetni, akár egy kisgyerek. Persze nem szereti, mikor csikizem, de én annál inkább élvezem. Már csak a látvány maga megéri, de a büntetése mindennél többet ér. Igen, köztünk semmilyen incselkedés nem maradt büntetlenül. Természetesen itt édes büntetésre kell gondolni. Egy ideig hagyta magát, majd finoman megragadta a jobb kezével a tarkómat, bal kezével pedig a jobb combomat, igen közel a szemérem ajkaimhoz. Ez az ő válasza a játékaimra. Határozott, ám finom mozdulatai ilyenkor is megmutatkoztak. Miután letepert, fölém kerekedett, és elmosolyodott.

 • Sosem hozok rossz döntéseket, drága Holy – mondta, majd megcsókolt.
 • Visszább az agarakkal, és ha én nem akarom? – tettem a mutató ujjam az ajkaira.

Ekkor picit erősebben ráfogott a combomra és még feljebb csúsztatta tenyerét.

 • Akkor felállhatsz egész nyugodtan – kacsintott rám, majd hüvelykujjával megérintett odalent.
 • Egyszerre utállak és imádlak ilyenkor – nyögtem fel, majd belemarkoltam a hajába.

Nem szólt egy szót sem, megcsókolt miközben a balkezével elkezdte simogatni a belső combomat. Jobb kezével közben elengedte a tarkómat majd szép finoman a nyakamat kezdte el cirógatni, majd jobb kezének hüvelykujját ráhelyezte az ajkaimra. Óvatosan lebiggyesztette, én kissé szétnyitottam a számat, épp csak annyira, hogy a fogaim ne érjenek össze, és egy kicsit hátra szegtem a fejem. Ő ezzel a lendülettel becsúsztatta bal kezének mutatóujját a bugyim alá. Én vele együtt mozdultam, és mélyet sóhajtottam. Finoman megemelte a csipkés fehérneműmet, majd a szélén óvatosan végig húzta ujját. Olyannyira izgatóan hatott rám, ahogy elvált a bőrömtől az anyag, hogy nem tudtam uralkodni magamon. Finoman, kecsesen megemeltem a csípőmet, majd engedtem visszahullni az ágyra. Tomy pedig csak tovább csigázott, apró finom mozdulatokkal húzta egyre jobban és jobban az agyam. Én pattanásig feszültem, egyszerűen úsztam a mámorban, mikor egyszer csak megérintette az akkor már nedves csiklómat. Eltátottam a számat, testem megfeszült, és halk nyögés szakadt ki belőlem. Pár apró mozdulat után hirtelen belem csúsztatta mutató ujját. Csípőm és mellkasom elemelkedett az ágyról, és úgy festettem, mint egy felajzott nyíl. A hüvelyem belső falát izgatta. Én eközben hol a haját, hol a lepedőt markolásztam. Az egész testem bele bizsergett. A bal keze finoman kényeztetett odalent miközben jobb kezével végigszántott az oldalamon. Tovább fokozva ezzel a bennem fortyogó vágyat. Már majdnem a csúcsra jutottam, testem kész volt kitörni, ám ekkor megállt a bal keze.

 • Még nem élvezhetsz el – kajánul vigyorgott rám – ki kell bírnod még egy kicsit.
 • Ahhw… – nyögtem az ajkamba harapva, miközben lehunytam a szemeim – mit akarsz te velem csinálni?

Nem felelt. Folytatta a kényeztetésemet. Az idegeim és a testem pattanásig feszültek. Minden erőmmel azért küzdöttem, hogy valahogyan visszafogjam a vágyam kiteljesedését. Lassan eljutottam arra a pontra, amikor már nyögni sem bírtam. Csupán vonaglottam az ágyon a kezei alatt. Minden egyes másodperc örökké valónak tűnt, és minden egyes mozdulata egyre jobban és jobban feszegette a határaimat.

 • T…o…m….y… – nyögtem halkan

Bal kezével tovább folytatta, míg jobb kezével elengedett, és a boxeréhez nyúlt. Elővette meredező férfiasságát. Nem mondod komolyan, hogy még azzal együtt sem élvezhetek el? – gondoltam magamban. Balkezével teljesen félrehúzta a csipkés fehérneműmet, szabaddá téve az utat a farkának. Elég nedves voltam ahhoz, hogy őt ne kelljen nedvesíteni. Finom, de határozott mozdulattal belém hatolt. Én nem bírtam tovább, átadtam magam a vágynak, és abban a pillanatban bekövetkezett a várva várt robbanás, egy hatalmas sikoly kíséretében. Minden eddiginél jobban megfeszültem, kezeimmel a lepedőbe markoltam, szemeim tágra nyíltak, pupilláim kitágultak. Ezzel együtt, ahogy rászorítottam a farkára, ő is felnyögött, s rámarkolt a csípőmre. Teljesen beleremegtem. Levegő után kapkodtam, de nem sok időt hagyott arra, hogy kifújhassam magam. Ahogyan kitöltött, egyre mélyebbre és mélyebbre hatolt, ismét közeledtem a csúcshoz. Ő is érezte, és hevesebb mozgásba kezdett. Mikor ismét bekövetkezett a beteljesedés, szinte minden erő kiment belőlem. A karjaim az ágyra hullottak. Tomy azonban fáradhatatlanul kényeztetett tovább. Hát rendben van, gondoltam magamban. Összeszedtem minden megmaradt erőmet, és csípőmet ringatva elkezdtem egyre jobban a csúcs felé terelgetni. Jobb kezemmel megfogtam a tarkóját, balkezemmel a csípőjét, és amilyen szorosan csak tudtam magamhoz húztam. A mellkasunk és a homlokunk összeért. Ahogyan a csípőmmel próbáltam egyre jobban feltüzelni, úgy sikerült saját magamat is belehajszolni egy újabb élvezetbe. Ahogy megfeszült bennem, úgy szorítottam én is intenzívebben, és abban a pillanatban belém élvezett, és én ismét túl jutottam a csúcsponton. Ezután semmi erő nem maradt bennem, magatehetetlenül pihegtem az ágyon a karjai között. Miután végig csókolta a felsőtestem, mellém feküdt és átkarolt. Igyekeztem volna viszonozni az ölelését, de a karjaim nem engedelmeskedtek. A karjai között ért el az álom. Idővel friss kávé illata ébresztett fel. Tomy fölém hajolt.

 • Készítettem reggelit – puszilta meg a homlokom.
 • Köszönöm, édes – csókoltam meg.

Tomyn csak egy boxer volt, én pedig magamra kaptam a köntösömet. Reggeli közben ismét megcsörrent a telefonom. Újra sikerült gyorsan kinyomnom.

 • Nézd meg nyugodtan – mosolygott rám Tomy.
 • Biztosan nem olyan fontos, hogy megszakítsam ezt a csodás reggelt – mondtam, majd a kávémba kortyoltam.
 • Ez a reggel akkor is folytatódik tovább.

Feloldottam a telefonomat és megláttam, hogy Francesca hívott. Amióta elmenekültem Tomyhoz nem is kerestem. Biztosan aggódott.

 • Francesca hívott, amióta itt vagyok nem is kerestem
 • Hívd vissza nyugodtan.
 • Ez a reggel kettőnké – kacsintottam rá.
 • Hívd csak vissza, ne aggódjon.

Végül is, tényleg mindig túlgondolja a dolgokat… Rányomtam a visszahívásra, közbe beleharaptam a pirítósomba.

 • Hát te meg hová tűntél már megint? – kérdezte értetlenkedve a vonal túloldalán.
 • Szia neked is – kacagtam bele a telefonba – jól vagyok, nincs semmi gond, Tomynál vagyok.
 • Huh, még szerencse, azt hittem már valami nagy hülyeséget csináltál – hangja nyugodtabbá vált.
 • Rossz pénz sosem vész el… – szúrtam oda félvállról.
 • Szeretnék veled összefutni, rég láttalak már
 • Nem tudom még, mikor fogok hazautazni – kérdőn Tomyra pillantok.
 • Utazz haza! – súgta oda halkan, majd visszafordultam a telefonhoz:
 • Tudod mit? A napokban valamikor hazautazom és megkereslek.
 • Na szuper, de aztán ne várass meg nagyon – mondta nevetve Francesca – Viszont most mennem kell, még beszéljünk addig!

Majd hirtelen kinyomta a telefont. Nem volt szokatlan ez tőle, általában csak felhívja az embert, eldarálja, amit akar és már teszi is le a telefont. Ezután a nap hátralevő része is csodás, meghitt hangulatban telt.

Fellógatva

Már több mint egy hónapja, hogy Robertnél jártunk, sose gondoltam volna, hogy egyszer ennyi ideig bírom. Minden olyan csodálatos volt. Viszont elkezdett kissé unalmassá válni a szex. Pont ettől tartottam. Nagyon jó az ágyban, de hiányzik valami, valami, ami fokozná a vágyat, az izgalom, a felfedezés. Még csak azt sem mondanám, hogy egyhangúak, de valami mégis hiányzott. Viszont nem mertem ezt szóba hozni, na nem mintha bármitől is tartanom kellett volna, de nekem új volt még ez az egész, nem tudtam hogyan kellene kezelni. Persze ettől függetlenül nagyon jól éreztem magam Tomy mellett. Megadta a szabadságot amire szükségem van, mégis magához láncolt. Nem is ismertem magamra. A vad, vágyait kiélő, könnyűvérű csajból egy visszafogott úri hölgy lett. Fogadásokra jártunk, igaz néha-néha kihagytunk egyet kettőt, és csak kimentünk a partra, az erdőbe, vagy a környező falvakba. Valahogy eltudta feledtetni velem önmagam. Ugyan akkor talán ez is én vagyok, hiszen élveztem, és olyan könnyedén ment ez az egész. Még mielőtt azt gondolnátok, hogy Tomy szánt szándékkal tett ilyenné, el kell, hogy mondjam, hogy semmit nem kért tőlem, egyszerűen kíváncsi voltam milyen is az ő élete és egyszer csak azon kaptam magam, hogy beilleszkedtem. Beilleszkedtem? Na jó ez talán némi túlzást rejt, maga mögött, de lényegében erről van szó. Eljutottam arra a szintre, hogy nem néznek ki egy nevesebb összejövetelen, és én sem érzem magam kínosan. És talán épp ennek köszönhetem, hogy „befogadtak”, hogy megtanultam túllépni ezen az egészen, és könnyedén kezelni az új világot. Persze mindig hallom Tomytól, hogy neki semmi kedve a vacsorákhoz, a partykhoz, ez nem az ő világa, ő nem innen jött, mégis látom rajta, hogy tetszik neki. Talán ő is olyan lehet, mint én. Kettős érzelmei vannak ezzel a világgal kapcsolatban. Igazából szerintem pont addig jó belemerülni, amíg az ember megtudja tartani a megfelelő egyensúlyt, a kötelező bájcsevejek és az önfeledt szórakozás között. Nos mi azt hiszem megtaláltuk ezt. Legalább is egészen eddig ezt hittem. Mint már említettem, nem tudnám szó szerint azt állítani, hogy gond volt a szexuális életünkkel, de valahogy kezdett kevés lenni már számomra. Hiányozni kezdett egyfajta tűz belőle. Nem igazán tudtam rájönni, hogy mi is hiányzik, ezért hát elkezdtem visszaemlékezni és leírni mindazt, ami megtörtént velem. Emlékszem, egy forró nyári péntek volt ekkor. Tomy sokáig dolgozott ezért volt időm elmélkedni. Olyan tíz óra magasságában érhetett haza, látszott rajta, hogy nagyon fáradt. A kanapéján ücsörögve, térdem felhúzva ölemben a laptopommal fogadtam őt. Rám mosolyodott, ledobta a zakóját a kanapéra és mellém ült. Hozzám fordult, felkönyökölt a kanapé háttámlájára, és csak mosolygott.

 • Szia édes!
 • Szia kicsim! Fáradtnak tűnsz. – simítottam meg az arcát
 • Tudod, meséltem neked, hogy most egy új rendszert élesítünk, és ma gondok voltak vele.
 • Biztosan megtudod oldani. – mosolyodtam rá
 • Majd meglátjuk. – mosolyodott vissza – És te min dolgozol még ilyen későn is?
 • Semmiség, csak néhány gondolatomat írtam le. – zártam le a gépem fedelét
 • Milyen kis titokzatos vagy ma este. Veszek egy forró zuhanyt, velem tartasz?
 • Menj csak, én nem rég tusoltam.
 • Ha nem, hát nem.

Felment tusolni. Persze nem véletlenül utasítottam vissza, napközben megleptem, magam és persze ezzel együtt Tomy-t is egy fehérnemű boltban való vásárlással. Fel is mentem hát a hálószobába, levettem a köntösöm, és befeküdtem az ágyba. Nem kel nagy dologra gondolni, egy ízléses ám, de szexi szettet vettem magamnak, méghozzá mély lila színben. A szett egy melltartót, egy francia-bugyit és egy pár combfixet tartalmazott. Nem sokáig kellett magányosan feküdnöm a hatalmas ágyon. Pár percre rá kilépett a fürdőből, egy szál törölközőben.

 • Óh, micsoda meglepetés, csak nem vásárolni voltál. – kéjesen mosolyodott rám
 • Megérdemled a hosszú nap után. – Nyúltam az ajkaimhoz mutatóujjammal

Ott feküdtem a hátamon, bal lábam felhúzva, mellkasom picit megemelve, és játszadoztam az ajkaimmal és a hangommal. Egyre közelebb és közelebb csábítottam magamhoz. Közben egyik kezemmel, az ajkaimtól elindulva, a nyakamon át, a melleimen keresztül végig simítottam a hasam. Amikor már teljesen az ágyhoz ért, felé fordultam, megnyaltam az ajkaim, ránéztem és megragadtam a törölközőt. Meghúztam magamhoz egy picit, majd szép óvatosan megszabadítottam tőle. Ott állt velem szemben meredező farokkal, vágytól fűtve. Felnéztem rá, majd a nyelvem hegyével finoman megérintettem kőkemény férfiasságát. Erőteljes lüktetéssel jelezte mennyire élvezi. Nem vagyok én semmi jónak elrontója, hát folytattam. Egyik kezemmel megtámasztottam magam az ágyon, a másikkal megfogtam a combját, és elkezdtem kényeztetni. Miután rendesen körbejártam a nyelvemmel, hirtelen szamba vettem, amilyen mélyen csak tudtam. Ekkor ismét felnéztem rá, ő egy pillanatra a plafonra bámult, majd mivel megálltam, lenézett rám. Láttam a mellkasán milyen szaporán veszi a levegőt. Egyik kezét finoman a fejemre helyezte és végig simította azt. Lehunytam a szemem, és elkezdtem szopni. Lassan és finoman kényeztettem. Kis idő múlva kivettem a számból, és ott meredezett előttem, nyálasan. Így még izgatóbb volt. Ránéztem, beleharaptam az ajkaimba, beljebb kúsztam az ágyon.

 • Feküdj le édes. – súgtam neki

Lefeküdt mellém az ágyra. Már éppen kezdtem volna rámászni, amikor is megragadott, és letepert. Bekapta a fülcimpámat, majd elindult a nyakamon át, a vállamon keresztül, le az oldalamon. Majd a hasamon vissza fel. Óvatosan, finoman, épp, hogy érintve a bőrömet. Teljesen belebizseregtem. Nem igazán tudtam visszafogni magam, vonaglottam az ágyon alatta. Majd a melleimtől ismét elindult lefele. Amikor elérte a csípőmet, picit megpihent, majd haladt tovább a combomon keresztül. Mindkét karomat magam felé emeltem és belemarkoltam a lepedőbe. Fejem hatra szegtem, és felnyögtem. elindult vissza fel a belsőcombomon, és óvatosan a bugyim vonalánál kezdett játszadozni a nyelvével. Már nem igazán bírtam türtőztetni magam. Felültem, megfogtam a farkát, ránéztem.

 • Ne kínozz tovább – ziláltam
 • Imádok játszadozni veled – fektetett vissza az ágyra

Persze ő sem bírta már sokáig, hamar lekerült rólam a fehérnemű és belém hatolt. Amint magamban éreztem, megfeszültem és megragadtam a tarkóját. Vele együtt kezdett járni a csípőm. A kezeim, hol a lepedőt markolászták, hol a hajában jártak, hol a hátát karmolászták. Az utolsó megfeszülésemnél beleharaptam a vállába. Istenem de rég tettem már ilyet, olyan jól esett. Végül lefeküdt mellém, én pedig a mellkasára feküdtem. Még mindig érezni lehetett szapora légzését. Isteni volt. De most is úgy éreztem valami hiányzik. Teljes mértékben kielégített, de valami akkor is hiányzott. Talán a megszokás lehetett, ami beárnyékolta. Sosem volt még ilyen, hogy ennyi időt töltsek egyetlen férfival. Talán a másik énem felébredt, és tovább állna.

 • Tomy – rebegtem
 • Mond csak – karolt át
 • Nem tudom hogyan mondjam – … – nekem annyira új ez a helyzet
 • Eljött az idő?
 • Idő? Mire gondolsz?
 • Amikor szeretnél tovább állni. – sóhajtott fel
 • Nem erről van szó, remekül érzem magam melletted.
 • Akkor mi nyomaszt? – simította végig az arcomat
 • A – … – ez hülyeség
 • Mindig elmondhattál nekem bármit, tudod jól.
 • A szex – sütöttem le a szemem
 • Nem élvezted? Mi a gond? Nem volt elég?
 • Nem, nem, semmi ilyesmi. – mosolyodtam rá – nagyon is élveztem, teljesen kimerülve és kielégülve fekszem itt melletted
 • Akkor nem értelek
 • Én sem értem saját magam. – sóhajtottam fel – valami mintha hiányozna, de nem tudok rájönni, hogy mi
 • Talán, a szabadság, amiben eddig éltél – nézett rám
 • Most is szabadnak érzem magam Tomy, de nem tudom megmondani, hogy mi a „gond”
 • Beszéljük akkor át, hátha ketten előrébb jutunk.
 • Az jó lenne, de lehetne majd holnap? Nagyon elfáradtam.
 • Persze drága Holly, aludj csak – takart be

Így is tettem, pillanatok alatt elaludtam. Olyan mélyen, hogy fel sem tűnt mire készül. Jobb lábamra a bokám fölé kötelet kötött, a két lábam a térdem fölött összekötötte, a kezem a hátam mögé kötözte. Majd a bokám felé kötött kötelet átvetette a plafonhoz erősített csigán, és elkezdett felhúzni a lábamnál fogva. Addig húzott míg a fejem már nem érte a földet. A jobb lábam teljesen egyenesen, míg a bal lában térnél behajolva. A hajam elérte a földet. Egy melltartó és a francia bugyim volt rajtam. Valami nagyon kellemesre kezdtem el ébredezni. Egy tollal izgatott. A fellógatástól megfeszült jobb lábamon indult el a talpamtól kezdve, a bokámon, a lábamon, majd a combomon át a fenekemig. Ott elidőzött egy kicsit és kényeztetett. Majd a fenekem vonalán megkerülte a combom hátul a tollal és elindult előre, érintve a nemi szervemet. Erre felnyögtem. Vagyis felnyögtem volna, ha épp nem lett volna bekötve a szám. Párszor végig járta a talpam és a fenekem közötti útvonalat, majd feljebb emelet. Áttért az oldalamra, a hátamra és a hasamra. Én csak nyögdécseltem bekötött szájjal. Kettős érzés volt bennem, egyrészt féltem, megrémültem, másrészt nagyon élveztem az egészet. Talán a rémülettől felszökött adrenalin tette oly csodálatossá ezt az egészet. Talán pont ez hiányzott nekem. Máskor nem örültem volna, ha ennyire kiszolgáltatott helyzetbe kerülök, de benne megbíztam. Mégis aggódtam, sosem voltam még így felkötve. Azonban ahogy bánt azzal az egyetlen tollal hamar átcsapott a rémület önfeledt gyönyörbe. Szó szerint mámorban úsztam. Még feljebb emelt. Az ajkaim a farkával voltak egy magasságban, a szám azonban még mindig be volt kötve, rajta pedig egy boxer volt. Elkezdte csókolgatni a megfeszült lábamat, majd a combomat, közben kezével az oldalamon játszadozott. Bekötött szájjal megérintettem a boxerét feszítő hímvesszőjét. Erre megragadta a copfba fogott hajam, és elhúzta, hátrébb állt, majd elengedett. Ismét közeledett felém. A belső combomat kezdte csókolgatni, majd a bugyimon keresztül a szeméremajkaimat, és a csiklómat. Istenem milyen mennyei érzés volt. Ismét megközelítettem a farkát. Most már nem húzott el, csak folytatta a kényeztetésemet. Egyszer csak a térdemről levette a kötelet, lehúzta rólam a bugyimat, mármint a bokámig, ott ugyanis még kötél volt, a másik lábamat teljesen kibújtatta belőle, majd ismét összekötötte a két lábam a térdemnél, csak most lazábban. Finom csókkal indított a szeméremdombomon, majd óvatosan elkezdte izgatni a szeméremajkaim és a combom közötti területet, közben szabaddá tette a számat. Ez az, gondoltam, játszadozhatok én is. Mivel a kezeim továbbra is béklyóban voltak, így csak boxeren keresztül kaphattam bel, de így is isteni volt. A szemérem ajkaimmal és a csiklómmal játszadozott. Eleinte csak a nyelve hegyével, majd ráfogott a fogával a csiklómra és finoman meghúzta. Egyből kiesett a számból a farka, és felnyögtem. Majd elengedte és folytatta tovább. Majd egyszer csak hirtelen a nyelvét belém mártotta, az ekkora már igen csak nedves, és forró vaginámba. Letolta a boxerét, szabaddá téve számomra falloszát. Végig csókolgattam, majd a számba vettem és elkezdtem izgatni. Ő sem volt rest, ismét belém mártotta fürge nyelvét. Nyelve hegyével a vaginám belső falát kezdte el izgatni. Egyre hevesebb játékba kezdett, hát így tettem én is. Nehogy azt higgye már, hogy csak ő irányít, persze ettől függetlenül mind végig az ő kezében volt a teljes irányítás. Picit megállt, megragadta a fejem, és szorosan magához szorította. Ebben a pózban teljes hosszában magamban tudhattam. Mindketten élveztük ezt a röpke pillanatot. Majd elengedett, és folytatta a kényeztetésemet. Viszont innentől átvettem az irányítást, olyan hevesen és nedvesen kezdtem el szopni, hogy pillanatokon belül közel került a robbanáshoz, ki is vette a nyelvét belőlem, megmarkolta a combom, én pedig éreztem, hogy mindjárt át éli mindazt a gyönyört, amit ebben a pózban nyújthatok. Pillanatokon belül érezhettem, munkám gyümölcsét. A farka teljesen megtelt vérrel, forró nedve pedig számba robbant. Ezután sem hagytam abba és folytattam kényeztetését. Majd leengedett a földre, kiszabadított a kötelekből, én pedig átkaroltam.

 • Köszönöm.
 • Ez hiányzott igaz, az izgalom – mosolyodott rám
 • Igen Tomy, hogy ismerhetsz ennyire – csókoltam meg
 • Erről szól a szerelem pici Holly – karolt át

Sosem éreztem még ennyire boldogan magam. Mindig megtud valamivel lepni.

A meghitt hazatérés

Amint Tomy felhajtott a bejáróra hozzám fordult. Adott egy finom csókot, amire felébredtem. Rám mosolygott.

 • Hazaértünk.
 • Ne haragudj, hogy végig aludtam az utat.
 • Semmi baj, remélem sikerült kipihenned az estét.
 • Ez egy remek este volt, köszönöm, hogy végül rávettél.
 • Mondtam én neked.

Bementünk az házba. Elindultam fel a szobámba, hogy letusolhassak és átöltözhessek. Még mindig az előző este jár a fejemben. És persze Tomy, és az, amit mondtam neki. Eszembe jutott, hogy azt mondta bármikor elmehetek, igen ezt kel tennem, le kel lépnem. Majd a következő pillanatban, nem teheted ezt Holly, próbálj meg végre „normális” életet élni. Közben felértem az emeletre és beléptem a szobámba. Szembe álltam egy hatalmas tükörrel és belenéztem. Holly, biztos, hogy ezt akarod tenni? Ne játssz az érzéseivel, ő nem ezt érdemli. Közben elkezdtem volna levenni a ruhámat, de az a fránya cipzár nem akart engedelmeskedni. Nem lehetek ilyen szerencsétlen, nem hiába, nem nekem való az ilyen öltözet.

 • Tomy – kiáltottam – tudnál esetleg segíteni?
 • Persze, máris megyek.
 • Olyan hülyén érzem magam.
 • Na, ugyan miért?
 • Nem nekem valóak az ilyen ruhák.
 • Most miért mondod ezt? Csodálatosan néztél ki benne.
 • Igen, tudom, de … beragadt a cipzár – pirultam el
 • Ó emiatt ne aggódj, segítünk ezen – mosolyodott rám

Mögém lépett, felfogtam az egyik kezemmel a hajam, a másikkal pedig, megtartottam a ruhám. Tomy megfogta a ruhámat és a cipzárt, közel hajolt a fülemhez, majd a tükrön keresztül a szemembe nézett.

 • Jól éreztem magam az este veled. – súgta a fülembe, majd adott egy aprócska finom csókot a nyakamra
 • Én is veled. – biccentettem oldalra a fejem

Majd finoman elkezdte lehúzni a cipzárt. Előbújt (az ő szavaival élve) csodálatos vállam. Majd a hátam. Ahogy haladt a cipzárral egyre lejjebb, apró csókokkal követte végig a hátamon. Én közben az ajkaim harapdáltam és mélyeket sóhajtottam. Mikor leért, elindult lassan vissza fel. Olyan érzéki, olyan finom. Megfogta a ruhám egyik pántját. Finoman alá nyúlt az egyik ujjával, éppen csak érintve a hamvas vállamat. Majd elindult a karom irányába, lassan, finoman, éppen érezhetően. Az ujját ismét az ajkai követik. Mikor már félúton járt az ajkaival a vállamon, elengedtem a hajam, hatra nyúltam, és megfogtam a tarkóját. Birizgálni kezdtem a haját. Ő közben szemrebbenés nélkül csókolgatta tovább a vállam, és közben végig vezette rajta az ujjával a pántot. Majd elindult a karomon is, ekkor elengedtem a fejét és hagytam, hogy kibújtassa a kezem a pántból. Apró csókokkal indult a nyakam irányába. Mikor elérte, megcsókolta. Szó szerint beleremegtem. A testem forrott a vágytól. Ezt megérezhette ő is, mert újra a tükrön keresztül a szemeimbe nézett és rám mosolygott. Ekkor hátra fordultam és megcsókoltam. A forró csók közben a másik vállamon is érzékien végig vezette a ruhám pántját. A vállam teljesen szabaddá vált.

 • Csodálatos látvány.
 • Ugyan – pirultam el ismét – micsoda?
 • A vállad. – Csókolt vissza

Elkezdte az oldalamon is végig vezetni a ruhát. Először a melleim lettek fedetlenek, majd szép lassan az egész testem. Közben a ruhát követve végig simította az oldalam és a hátam. Mikor elért a csípőmig, elengedte azt és csak hagyta, hogy lehulljon rólam. Mikor földetért kiléptem belőle. Ekkor átölelt, és elkezdett simogatni. Simította a hátam, a vállam, az oldalam, óh isten a fenekem is. Isteni érzés volt. Teljesen belebizseregtem. Mikor elérte a fenekem megfeszültem és kéjesen felnyögtem. Ahh… Ismét megfogtam a tarkóját, megcsókoltam. Ő sem volt rest, bele-bele markolt a fenekembe közben. Majd elengedtem, és bár még igen közel tartott magához, én elkezdtem kigombolni az ingjét. Szép lassan, gombonként haladva. Közben a nyakam csókolgatta. Majd ahogy haladtam a gombokkal lefele, úgy követtem forró ajkaim csókjával. Isteni felsőteste volt. Mikor elértem az utolsó gombot is, adtam egy utolsó forró csókot, majd felemelkedtem, levettem az ingjét és ledobtam a földre. Magamhoz öleltem, éreztem a bőrömmel a bőrét. Felemelő érzés volt. Egyre szaporábban és szaporábban vert a szívem, de most ugyan ezt éreztem rajta is. Éreztem, ahogy felizgult, éreztem a vágyakozását, éreztem minden egyes sóhaját, lélegzetvételét. Tovább simogatott és csókolt. Elindult a melleim irányába, szép finoman haladt. Olyan érzéki mégis határozott mozdultai voltak. Nem igazán tapasztaltam még ilyet azelőtt. Tudta mit csinál, mégis sejtelmes és meghitt volt. Megcsókolta a mellem. Szinte alig érezhetően, de mégis izgatóan, ismét felsóhajtottam.

 • Istenem, Tomy – markolásztam a haját.

Majd lejjebb halad, és csókolgatni kezdte a hasamat, majd az oldalamat. Olyan csodálóan tudta csinálni. Egyszer csak elindultam az ágy felé, ő pedig követett. Átkarolta a hátam az egyik kezével, miközben a másik kezével simogatott. Szép óvatosan ledöntött az ágyra. Megcsókolt, én közben a mellkasát simogattam. Éreztem az ujjaim végével minden lélegzet vételét. Majd lejjebb és lejjebb haladtam, míg el nem értem a nadrágját. Kicsatoltam az övét, kigomboltam a nadrágját, közben végig mélyen a szemébe néztem és az ajkaim harapdáltam. Egyre hevesebben és hevesebben kezdte venni a levegőt. Kecsesen levettem róla a nadrágot. Majd elindult le a combjaimhoz. A melleimen keresztül, a hasamon át a csípőmet kényeztetve. Óh istenem milyen mennyien tudott játszani a csípőmmel. Végig csókolta a combomat, majd a belső combomat. Ezután az ujjaival járta végig újra ugyan ezt az útvonalat. Majd elérte a bugyimat. Még egy-két új távolságra lehetett a belsőcombomnál a bugyimtól, de szerintem már akkor érezhette milyen forró és nedves vagyok. Finoman a szélén alányúlt, ekkor felnyögtem, majd picit megemelte a bőrömtől. Szép óvatosan haladt a csiklóm felé. Picit hozzáért, mire összerezdültem. Ahh… isteni érzés volt, már majdnem felrobbantam ettől az érintéstől. Félrehúzta és elkezdte izgatni a csiklómat. Nagyokat és mélyeket sóhajtottam. Erre felfigyelve egyre hevesebben és hevesebben kezdett el izgatni, amire én szintén hevesebben reagáltam. Addig folytatta míg el nem élveztem.

 • Ne hagyd abba Tomy! – nyögtem fel

Megfeszültem, visszafogtam a lélegzetemet, majd bekövetkezett a gyönyör, és elélveztem. Hatalmas volt. Elengedtem a lepedőt, szaporán vettem a levegőt. Ekkor elengedte a csiklómat, és megakart ujjazni. Megfogtam a kezét és elemeltem magamtól. A hátára fordítottam. Lejjebb kúsztam, megfogtam a boxerét két oldalt. Ránéztem, és megnyaltam az ajkaim, erre ő teljesen hanyatt dőlt az ágyon egy nagy sóhajtással együtt. Elkezdtem levenni róla, szépen óvatosan. Amint előbukkant a farka a nyelvem hegyével egyből meg is érintettem. Tetszett neki, nem is kicsit. Lejjebb és lejjebb került róla a boxer, közben a nyelvem végig haladt a boxert követve a farkán. Levettem a boxerét, majd elkezdtem csókolgatni a farkát, majd a golyóit. Jól benyálaztam, majd beleültem. Mindketten felsóhajtottunk, majd ráfogott a csípőmre, én pedig elkezdtem mozogni. Teljesen éreztem magamban, minden rezdülését. Teljesen kitöltött. Óh istenem. Addig mozogtam rajta míg újra át nem éltem a gyönyört, majd rádőltem. Átkarolt, és a hátamra fordított. Átvette az irányítást. Elkezdtem harapdálni és karmolászni. Látszott rajta, hogy élvezte. Fáradhatatlanul kényeztetett. Többször is átéltem a gyönyört, majd végül egyszerre élveztünk el. Én már alig tudtam magamról a sok kéjtől, alig kaptam levegőt. Próbáltam összeszedni magam, hogy kényeztessem egy kicsit de nem ment. Rajta viszont nem látszódott a fáradtság nyoma. Nem feküdt egyből mellém, inkább rajtam maradt és kényeztetett. Mindeközben én elpilledtem alatta. Később arra ébredtem, hogy bevagyok takarva és Tomy áll felettem egy pohár gyümölcslével.

 • Kimerültnek tűnsz. – nyújtotta át a poharat
 • Miket művelsz te velem. – kortyoltam bele
 • Valami nem tetszik?
 • Minden nagyon csodás.

Rám mosolyodott. A fülem mögé tette a hajamat és csak nézett rám. Olyan szerelmesen amilyet még nem láttam ezelőtt. Most végre úgy éreztem, hogy megérkeztem. megérkeztem oda, ahova tartozom.

Swinger

Miután Solo-t ott hagytam, és rájöttem, hogy hülyeséget követtem el, felhívtam az egyik régi kedves barátomat Tomyt-t. Tomy egy igen aranyos, segítőkész Ír srác. Jó párszor megkörnyékezett már, de vele valahogy sosem akartam intim kapcsolatba kerülni. Most sem volt ez másként, viszont imádok vele beszélgetni, és valahogy mindig megtudja mondani, hogy mit is tegyek egyes helyzetekben. Röpke 100 kilométerre lakik tőlem, és egy bor fesztiválon ismerkedtünk meg. Azóta nagyon jó barátságot ápolunk, bár érzem rajta és tudom, is hogy ezt ő szeretné más irányba terelni.

 • Szia Tomy! – csörögtem rá telefonon
 • Szia Holy! – valamiért nagyon fel volt dobva
 • Van most nálad valaki?
 • Most épp nincs.
 • Mármint úgy általában, esténként? – nem igazán tudtam, hogy mondjam, mit szeretnék, pedig nem szoktam feszengeni mellette.
 • Nem nincs. Mi történt?
 • Majd személyesen. – mosolyodtam el – Átutazhatnék hozzád pár napra?
 • Mikor érkeznél?
 • Még ma kora délután odaérek szerintem. Jó így neked?
 • Ma este lett volna programom, de tudod mit, gyere csak nyugodtan.
 • Ne, miattam ne mond le, nem ér annyit, majd megyek később.
 • Ne butáskodj, inkább mond meg, hogy érted menjek vagy vonatozol inkább.
 • Vonatozok, jót fog most tenni.
 • Rendben van, hívj, ha mehetek eléd.
 • Köszönöm! Milyen programod lett volna?
 • Még lehet! – mosolyodott el ismét – Majd meglátjuk, ha ideértél.
 • De mi az? Kíváncsivá tettél.
 • Egy swinger klubba készültem.
 • Á, én oda most tuti nem megyek.
 • Mondtam, majd meglátjuk, ha ideértél.
 • Nem, erre most nem veszel rá.
 • Jó-jó.
 • Megyek, akkor összepakolok és indulok is.
 • Rendben van, vigyázz magadra, és jó utat!
 • Köszönöm! Puszi!
 • Szia!

Swinger klubba, most? Jó persze, ő még nem tudja, hogy miért utazom oda, de akkor is. Nem, ez most nem fog menni nekem. Bár mindig is ki szerettem volna próbálni. Nem Holy, nem. Pont ezért mész most Tomy-hoz.

Amíg elmélkedtem magamban, gyorsan össze is pakoltam pár napra való ruhát, majd el is indultam az állomásra. Miközben sétáltam megláttam egy régiségboltot. Egyből eszembe jutott, hogy Tomy imádja ilyen helyeken tengetni a szabadidejét. Még volt bő egy órám a vonatom indulásáig, így betértem. Mégsem mehetek üres kézzel. Majd háromnegyed órája nézelődtem a boltban mire találtam egy pár mandzsettagombot. Épp az ő monogramját ábrázolták. Meg is vettem. Szerencsére innen már nem volt messze az állomás, így kiértem időben. Felszállok, körülnézek, szinte minden szék üres. Gyanakodva még egyszer körbenéztem, hogy vajon jó kocsiba szálltam-e fel. Az ellenőr megnyugtatott, napközben ezen a járaton nem sokan utaznak. Végül is nekem ez pont megfelel, elmélkedhettem magamban egész úton. Újra és újra végig gondoltam az egészet, megpróbáltam lejátszani magam előtt, hogy mi lett volna, ha nem hagyom ott, ha mellette maradok, ha megpróbálkozom egy rendes kapcsolattal. Persze sokszor eszembe jutott az is, hogy vajon Tomy hogyan fogja ezt az egészet lereagálni? Eszembe jutott a swinger klubbos meghívása is. Ó ha megtudja mit tettem ismét, biztosan kiábrándul majd belőlem. Azon is sokat töprengtem, hogy miért is hívott el engem egy ilyen klubba. Jó, nem azért mert nem mennék el szívesen, de miért engem? Ezen nem tudtam teljesen végigrágni magam ugyanis befutott a vonatom. Tomy ott várt a vágányon a szokásos eleganciájával. Valahogy nem szokott az ilyen megragadni, de ő tényleg ilyen, pont ilyen belül is, és tegyük hozzá, ő maga érte ezt el a semmiből, így teljesen megtudom érteni. Valahogy ezt tetszhetett meg Soloban is. Egyikőjük sem az a magamutogató ficsúr, viszont roppant elegáns a megjelenésük.

 • Szia drága!
 • Szia! Te hogy hogy itt?
 • Érted jöttem, de mond csak nyugodtan, hogyha zavarok – mosolyodott rám
 • Nem, nem dehogy is – mosolyogtam vissza – csak nem is hívtalak még
 • Igen, épp ezért jöttem, gondoltam, hogy lassan már ide kellene érned.
 • Sajnálom, teljesen elment az idő érzékem.
 • Semmi gond, a lényeg, hogy épségben ideértél.

Igazán jól esett a kedvessége, egyből el is pirultam. És bár tudom mit érez irántam, valahogy sosem tudom megállni, hogy ne öleljem át szorosan mikor találkozunk. Most sem volt ez másként, ledobtam a táskámat a földre és olyan szorosan ahogyan csak tudtam átöleltem. Most is mindig olyan csodálatos illata van.

 • Miért vagyok én is bolond? – súgtam a fülébe, fejemet a vállára döntve
 • Semmi gond nincs veled Holy! – közben a hátam simogatta.
 • Óh Tomy, te mindig olyan kedves vagy velem.
 • Ne butáskodj, inkább mesélj, mi történt veled?
 • Majd egy nyugodtam helyen.
 • Rendben van – mosolyodott rám – mit szólnál egy kávézóhoz?
 • Most oda nem szívesen mennék – igazából imádom a kávézókat, de most nem tudtam bemenni egybe sem
 • Akkor nagy a probléma, rendben van, akkor menjünk hozzám.
 • Köszönöm!

Felvette a táskámat és a kocsijához kísért. Gondolom érezte, hogy mennyire magam alatt vagyok, ugyanis nagyon megfontoltan közeledett. Nem is igazán beszélgettünk amíg el nem értünk a lakásához. Leültem a kanapéjára amíg ő főzött egy kávét. Közben csengettek, Tomy rohan az ajtóhoz, kinyitja, átvesz valamit, majd be is zárja.

 • Csomagot vártál Tomy?
 • Valami olyasmi. – mosolyodott rám

Én nem is forszíroztam tovább, végül is semmi közöm hozzá. Pár perc múlva megjelent az ajtóban egy tálcával. Letett elém egy hatalmas pohár kávét és egy tányéron egy nagy tripla csokis sütit.

 • A süteményt vártam. – nézett rám – azt hiszem, most már mesélhetsz.
 • Egy szimpla kávé is megtette volna.
 • Hogy aztán öt perc alatt elhadarj mindent? Na azt már nem.
 • Túl jól ismersz – pirultam el

Elmeséltem neki az egészet, részletesen. Figyelmesen hallgatott, egyszer sem szakított meg, csak ült és figyelt.

 • Hát ezért jöttem én hozzád. – közben a földet bámultam
 • Jól tetted – nyúlt felém – és szeretnél visszamenni hozzá?
 • Jó lenne, de ezek után nincs merszem, meg miket gondolhat most már rólam, persze teljesen jogosan.
 • Ne butáskodj már, ha nem csak egyéjszakás kalandot látott benned, akkor ezen csak nem fog fennakadni.
 • Nem Tomy, ismerem magam, nem akarom még egyszer megbántani.
 • Mindenki képes változni Holy, te is, és hogy emiatt idejöttél ez is azt mutatja.
 • Cuki vagy, de nem, nem megyek vissza.
 • Rendben van, mindig szívesen látlak, tudod nagyon jól. Érezd otthon magad.
 • Köszönöm, hogyan hálálhatom meg ezt neked?
 • Ne butáskodj már, erre vannak a barátok.
 • Tomy, tudom, hogy te nem barátként tekintesz rám.
 • Jó, ezt a témát szerintem most hagyjuk, inkább próbáljuk meg jól érezni magunkat.
 • Rendben, ne haragudj.
 • Nincs semmi gond. Viszont lassan készülődnöd kellene.
 • Készülődnöm, nekem? Mégis miért?
 • Tudod, ma este programunk van.
 • Engem aztán biztosan nem rángatsz el most egy ilyen helyre.
 • Azt hittem tetszene az ötlet.
 • Persze, máskor igen, de most nem menne.
 • Na, ne kéresd már magad, menjünk el, ha másért nem akkor az én kedvemért.
 • Ne csináld, ezt velem kérlek.
 • Meglátod jó lesz, és örülnék, ha velem jönnél, és ígérem nincs hátsó szándék mögötte.

Körülbelül félórán át győzködött mire beadtam a derekam. Letusoltam, átöltöztem, majd indultam vissza a nappaliba, ahol láttam, hogy valamin mérgelődik.

 • Mi a baj Tomy?
 • Nem találom a mandzsetta gombjaimat.
 • Óh, várj, hoztam neked valamit – felrohantam a szobába, már amennyire csak lehet egy magas sarkúban.
 • Nem kel rohannod, időben vagyunk. – nyugtatott meg
 • Ezt neked hoztam – és átnyújtottam a régiségboltban vásárolt ajándékot
 • Ezek gyönyörűek, köszönöm szépen.
 • Szívesen, vedd csak fel.
 • Ma estére? Biztosan ezt akarod?
 • Igen Tomy.
 • Rendben van.

Majd elindultunk. Kicsit izgatottá váltam, ahogy beszálltunk a kocsiba, hogy vajon milyen is lesz az este és izgultam, hogy Tomy vajon betartja-e a szavát és tényleg nem fog megkörnyékezni. Alapvetően bízom benne, de valahogy fura volt nekem ez az este. Végül odaértünk, kiszálltunk a kocsiból és elindultunk az ajtó felé. Egyre izgatottabban vártam az este végkimenetelét. Annyira elvoltam foglalva a gondolataimmal, hogy csak az ajtóhoz érve vettem észre, hogy egy kastély előtt állunk. Hatalmasnak és korhűnek tűnt. Tomy ram nézett, gondolom észrevette ámulatomat, mert egyből elmosolyodott. Majd bekopogtatott. Ahogy nyílt az ajtó úgy kezdett egyre hevesebben verni a szívem.

 • Tomy, drága barátom, korábban érkeztél, mint szoktál!
 • Ne haragudj Robert, hogy nem szóltam előre, de hoztam egy plusz vendéget.
 • A te vendégeidet mindig szívesen látjuk.
 • Miatta érkeztem korábban, még nem volt ilyen helyen. – Nézett rám, s közben finoman elmosolyodott.
 • Fáradjatok hát be, még folynak az előkészületek.
 • Szerintem egy ital is jól esne, hogy elengedje magát egy picit.
 • Tomy! – szóltam rá halkan
 • Ez egy jó ötlet, jöjjetek utánam. És kit tisztelhetek a barátod személyében?
 • Holy Queen vagyok.
 • Örvendek, az én nevem csak Robert.

Ekkor egy hatalmas hallba értünk, sürögtek, forogtak az emberek. Volt, aki a díszítéssel volt elfoglalva, volt aki a bútorokat helyezgette, és volt aki a fényekre és a hangfalakra figyelt. Olyan szintű előkészületnek lehettem szemtanúja, mintha egy fogadást készítenének elő.  Félórát beszélgettünk a bár pult előtt, amikor is elkezdtek megérkezni a vendégek. Ekkor ismét elkezdet kissé hevesebben verni a szívem. Volt, aki a bár pultnál kezdett, volt aki egyből elkezdte felmérni a kiszemelt partnereit. Nemsokára Tomy eltűnt mellőlem. Megvan, egy fiatal kis szőkével flörtölget. Igen ez az én Tomym, sosem várt senkire. Eleinte nem is figyeltem rá, próbáltam feloldódni, aztán ahogy egyre jobban belemelegedtek, talán az ital hatására, vagy az érzelmi állapotomnak köszönhetően, elkezdett érdekelni, hogy mit is csinálnak ők ketten. Ez volt az első érzés mióta ismerem, hogy némi féltékenységet éreztem. Próbáltam nem felfigyelni erre. Aztán mivel nem ment, visszafordultam a pulthoz, és kértem még egy italt. Talán nem kellett volna, de ennek köszönhetem, hogy egy újabb élménnyel lettem gazdagabb. Két srác lépett oda hozzám. Egyből be is adtam a derekam. Iker testvérek voltak, és számomra annyira hasonlóak, hogy nem tudtam volna őket megkülönböztetni. Kerestünk egy szabad kanapét.  Átkaroltam az egyik srác nyakát, ő átkarolta a derekam, majd lesmároltam, majd átkaroltam a másik srácot és őt is. Közben az első srác, elkezdtem a ruhám cipzárját finoman lehúzni. Én meg elkezdtem az ingjét kigombolni. Izmos felsőtestük volt, egyből tűzbe hozott, végig csókoltam, végig simítottam, majd egyszer csak az egyikük elkapta a tarkóm, és letérdeltetett. Meghúztam a hajam, én ránéztem, mindketten elmosolyodtak. Kicsatolta az övét, lehúzta a sliccét, majd elővette a farkát. Megnyaltam az ajkaimat, és örömmel vettem a számba. Közben a másik srác is elkezdett vetkőzni. Odafordultam hozzá és őt is elkezdtem kényeztetni. Majd egyikőjüket a kanapéra döntöttem és beleültem, majd elkezdtem meglovagolni, közben a másik srácot kézzel és szájjal tovább kényeztettem. Önfeledt állapotban volt, és kifejezetten élveztem az egészet, éreztem ahogy az alkohol egyre jobban a fejembe száll, és ahogyan kezdem egyre jobban elengedni magam, és egyre jobban élvezni az egészet. A környezetet, a hangulatot, és közben teljesen megfeledkeztem Tomy-ról, és minden másról. Talán épp ez kellett nekem, talán épp erre volt szükségem. Ahogy a két srác között voltam, sem kiszolgáltatottságot, sem megalázottságot nem éreztem. Az, pedig, hogy láttam rajtuk, hogy ők mennyire élvezik, csak még jobban beindított. Majd mikor mindketten belém hatoltak, méretes vastag farkukkal, eleinte fájt, de az alkoholnak köszönhetően elég hamar sikerült ezen felülkerekedni. Odajött egy harmadik srác is, gondolom láthatta rajtam mennyire be vagyok állva, így hát „megkörnyékezett”. Most joggal mondhatnád rám, hogy szajha, de tudod mit, ekkor úgy éreztem, hogy ugyan jogos is lenne rám ez a jelző, de akkor nem a három pasi miatt gondoltam így, hanem eszembe jutott Solo, majd ezután egyből Tomy. Elhessegettem, magamtól a gondolatokat, és csak az élvezetre koncentráltam. Majd szétszakadtam, amit másnap igen csak éreztem, de akkor valami iszonyat jó érzés volt. Végül mind a három srác rám élvezett. Épp arra járt Roberto.

 • Az emeleten vannak zuhanyzók, meg kádak, használd nyugodtan bármelyiket.
 • Köszönöm. – válaszoltam mámor ittasan
 • Találsz friss törölközőket is.

Majd elindultam az emeletre, úgy ahogy voltam meztelenül, mocskosan. Ahogy akkor nekem feltűnt, ez más volt, mint amilyen swinger estekről én hallottam. Itt semmilyen szabály nem volt. Felértem az emeletre, és hatalmas szobák, azokban hatalmas fürdők tárultak elém. Mind egy-egy lakosztály. Soha életemben nem voltam még kastélyban, teljesen magával ragadott a látvány. Az egyik üresnek tűnő szobát meg is közelítettem. Bementem a gyönyörű, márványból kirakott fürdőbe, majd elkezdtem letusolni. Az alsóbb szintről semmi sem hallatszódott fel, megnyugtató érzés volt. Egyszer csak hallom, hogy benyit valaki a szobába, majd a fürdőbe, végül a zuhany kabinba. Egy sportos, 40-es éveiben járó nő volt az. Beszállt mellém, majd megcsókolt. Én visszacsókoltam.  Majd elkezdett megmosdatni, amit én viszonoztam, és így izgattuk fel egymást. Nagyokat haraptam a nyakába, amit élvezett nagyon, ő viszont finomabban bánt velem. Kényeztette a teljes testemet. Elindult a nyakamtól a vállamon át, a melleimen keresztül, a hasamon és az oldalamon át a combjaimig.

 • Dőlj csak a falnak nyugodtan.

Súgta halkan, miközben a combjaimat csókolgatta. Nem kellett többször mondania. Amint nekiestem a falnak, felemelte a bal lábam, és a nyakába tette, majd elkezdte kényeztetni a szeméremajkaim. Ez valami más volt, mint amit eddig tapasztaltam. Annyira tudta, hogy mit és hogyan kel tennie, hogy teljesen beleremegtem. Kétszer is eljuttatott a csúcsra, de addigra annyira kimerültem az intenzív érzésektől, hogy már nem bírtam magam tartani. Ekkor megfogta a kezem, és kikísért az ágyhoz. Ledőlt ár. Én elé feküdtem, és elkezdtem viszonozni a kényeztetését. Meglepően jó érzés volt látni egy nő arcára kiülni, mindazt, amit okozok.  Olyan szintre emelte a szexet, az, hogy egy nővel csinálom, amelyet eddig még nem tapasztaltam. Majd felült az ágyon, egyre jobban közeledett felém, picit hátradőlt, és a puncimhoz érintette az övét, majd elkezdett mozogni. Pár perc után teljesen hátradőlt, kihúzta az éjjeliszekrény fiókját és egy igen hosszú műpéniszt vett elő belőle. Gondoltam mire készült, és bár ekkor már kezdett az alkohol kimenni belőlem, de ekkor már úgy voltam miért ne próbálnám ki ezt is. Az egyik végét ő, a másik végét én nyálaztam be, majd feldugta nekem, aztán magának is. Végül így is a csúcsra vitt párszor, majd elájulhattam, mert egy kis idő kiesett. A következő képkocka amire emlékszem az volt, hogy betakarva fekszem egyedül a hatalmas ágyon meztelenül. Sokat nem aludhattam, ahogy az órát elnéztem. Felkeltem és elindultam le, megkeresni a ruháimat. A lépcsőn találkoztam Robertoval.

 • Sikerült megtalálni? – mosolygott rám
 • Igen, ez a te házad? – kérdeztem csodálkozva.
 • Családi örökség. Bár néha nagy, de ilyenkor igazán jól jön.
 • Gyönyörű, engem teljesen lenyűgözött.
 • Ha van kedved, gyere el nyugodtam Tomyval, jövőhétvégén lesz egy kis sütögetés a kertben.
 • Igazán megtisztelő, de szerintem én akkor már nem leszek itt.
 • Ahogy gondolod. – Átadott egy pohár pezsgőt – Egészségedre
 • Egészségedre.

Majd tovább állt. Megittam a pezsgőmet, miközben a ruhámat kerestem, de nem találtam meg. Viszont megláttam Tomy-t az egyik kanapán. Egy pohár pezsgőt kortyolgatott. Leültem mellé, picit megszeppenve. Viszont ő egy cseppet sem zavartatta magát.

 • Szia kicsi Holy! Hogy érzed magad.
 • Szia! – mosolyogtam rá – Lehet ez hiányzott nekem, a kikapcsolódás. Most úgy érzem elmúltak a gondjaim.
 • Ennek örülök, mondtam neked, hogy nem szabad kihagynod.
 • Igen, igazad volt, bár kicsit rossz érzés, hogy mindazok után mégis rávettél erre.
 • Sose foglalkozz ilyenekkel, a lényeg, hogy jól érezd magad.

Végig láttam azt a bizonyos csillogást a szemében miközben hozzám beszélt. Amint befejezte a mondandóját, lesmároltam. Picit tartottam tőle, hogy mit fogok ezzel kiváltani belőle. De még ezek után sem kezdeményezett. Ezt nagyon szerettem benne, hogy tiszteletben tartja az érzéseimet. De valahogy aznap este már nem azt éreztem, mint eddig. Ahogy ott ültem mellette, egyre jobban megkívántam. Lesmároltam még egyszer, és közben beleültem az ölébe. Éreztem, hogy ez tetszett neki. Átkaroltam a nyakát, ő felnézett rám, rám mosolygott. Jobb kezében a pezsgő, bal kezével végig simította az arcomat.

 • Sokkal jobban nézel ki amikor nem vagy gondterhelt, hát ezért rángattalak el ide.

Ismét megcsókoltam, majd hátrébb dőltem, és elkezdtem simogatni a mellkasát, és az oldalát. Bele-bele túrtam a hajába. Ő csak ült és élvezte az egészet. Amikor már teljesen megkeményedett, megfogtam a farkát, picit játszadoztam vele, majd a másik kezemmel benyálaztam, a farkát, és a puncimat is. Majd beleültem. Ekkor megfogta a tarkómat, magához húzott és megcsókolt. Ekkor elkezdtem mozogni rajta, a csípőmre tettem a kezét, és hagytam, hogy kissé irányítson, majd ismét visszavettem az irányítást.

 • Erre vágytál, nem igaz? – kérdeztem tőle kacéran
 • Olyan kis bolond tudsz lenni.
 • Micsoda?
 • Hogy ezt mondtad.
 • Miért is?
 • Tinédzsernek érzem magam, ahogy leültem melléd, elkezdett hevesen verni a szívem, a gyomrom összeszorult, és hirtelen vágyat éreztem, hogy megcsókoljalak.

Elmosolyodott és ismét megcsókolt. Majd elkezdett kényeztetni, finoman végig harapdálta a nyakam, a vállam. Közben én begyorsítottam. Nagyokat sóhajtott, éreztem közel vagyunk. Mikor már a nyakam izgatását is abbahagyta leszálltam róla, elé térdeltem, és a számba vettem gyönyörű hímvesszőjét. Miután kielégítettem szájjal, megfogta az állam, magához húzott és megcsókolt.

 • Úgy érzem beléd szerettem Tomy. – mondtam picit csüggedten
 • Mi a gond Holy? – nézett rám értetlenül.
 • Ez nem én vagyok, nem akarlak téged is megbántani.
 • Hát ne tedd, ha el akarsz menni tudod, hogy csak szólnod kel.
 • Óh Tomy, biztos akarod te ezt?
 • Nem ezt, téged. És olyannak amilyen vagy. Ha egy-két napig tart, hát addig tart. És ezek után is bármikor számíthatnál rám.

A mellkasára borultam és elkezdtem sírni. Szorosan magához ölelt és adott egy csókot a fejem tetejére. Nemsokkal később már a ruháinkat kerestük és elindultunk vissza Tomy lakására. Útközben elaludtam a kocsiban. Kimerítő egy este volt az egyszer biztos.

Kávézó

Történt egyszer, hogy egy hosszú és fárasztó nap után betértem a kedvenc kávézómba. Két hangulatos kis utca sarkán található meg, maga a kávézó is igazán hangulatos. Mintha az idő elkerülte volna az egész környéket. A kávézóban van egy kis eldugott sarok egy kis asztallal, és egy hatalmas ablakkal, így lényegében csak belülről tűnik eldugottnak, de én imádom. Mikor gondjaim vannak, vagy csak lazítani szeretnék egyet, valóban lazítani, akkor ide szoktam járni. Az ablakon keresztül remek a kilátás, viszont a többi asztaltól némileg távol van, így igazán kellemes hellyé vállik egy kis olvasáshoz és némi töprengéshez. A tulajjal nagyon jó a kapcsolatom, gyerekként sok időmet töltöttem itt, néha be is segítettem. Ismeri az életemet is, tudja nagyon jól, hogy jól jön, néha egy kis zúg, ahova elvonulhat az ember. Éppen ezért mindig szabadon hagyja nekem ezt a kis sarkot, hogy bármikor betérhessek. Óh és amit a legjobban szeretek ebben a helyben, hogy éjjel is nyitva van, így le tudok jönni ide akkor is, ha épp nem tudok aludni. Szóval épp betértem a kávézóba, kellemes halk jazz szólt, frissen pörkölt kávé, és frissen sült pite illata keveredett a levegőben. A tulaj épp akkor lépett ki a pult mögül, meglátott, kérdően nézett rám, közben megfogta a vállam.

 • Jöhet egy kávé és egy pite? – olyan kellemes mély és halk hangja van, mindig megnyugtat

Én csak néztem rá fáradtan, letörten

 • Foglalj csak helyet, mindjárt viszek neked valami finomat. – Mosolyodott rám, majd levette a meleg kezét a vállamról
 • Köszönöm Louis! – picit elmosolyodtam, majd elindultam az asztalom felé.

Leültem az asztalomhoz, elővettem egy könyvet a táskámból és elkezdtem olvasni. Valami romantikus történetről volt benne szó. Még ha az én életemben ilyenek nincsenek is vagy csak nagyon ritkán és nagyon rövid ideig, olvasni azért jó ilyen történeteket. Kicsit kikapcsol, kizökkent a mindennapokból. Már éppen kezdett magával ragadni a történet, amikor Louis megjelent az asztalom mellett.

 • Most épp milyen történetet olvasol?
 • Két fiatalról szól, akik ott vannak egymás mellett, de nem veszik észre a másikat.
 • Ezt nem egészen értem. – letettem a kávémat és a pitémet az asztalomra és leült velem szembe
 • Egy városban laknak, ismerik is egymást, viszont megismerkedtek egymással egy másik helyen is. – közbe az ablakra szegeztem a tekintetem és csak bámultam a távolba
 • Máshol? Ezt hogy érted?
 • Egy olyan weblapon ahol az emberek álnéven vannak fent.
 • Társkeresőre gondolsz?
 • Nem, bizonyos algoritmusok kifejlesztését végzik itt közösen az emberek.
 • És mire a titkolózás?
 • Az még nem derült ki. De a lényeg, hogy itt ismerkedtek meg, meg is kedvelték egymást, de sajnos az oldal szabályzata nem teszi lehetővé, hogy megtudják egymás valódi nevét és címét. Mindegy fura egy történet, de nekem most pont megfelel.
 • Rendben van. – elmosolyodott – hagylak akkor, ja, igen a kávé és a pite is egy új recept szerint készül, remélem ízleni fog.
 • Biztosan. – mosolyodtam rá

Visszatértem a könyvemhez. Viszont ezután már nem tudott lekötni. Ugyanis az utcán észrevettem valakit. Bár mint említettem a környék olyan mintha megállt volna az idő, az utcákon viszont térfigyelő kamerák vannak elhelyezve. Az egyik párnapja elromlott. Hatalmas viharok voltak, így ide még csak most ért ki a cég, aki üzemelteti a kamerákat. A srác, aki kiszállt a kocsiból, nagyon fiatal volt. Gondolom nem volt elég emberük. Kicsit ügyetlen volt, gondolom első ilyen jellegű munkája volt. A könyvemet lettem az asztalra és megkóstoltam a kávét. Nagyon finom volt. De az ízeket valahogy nem tudtam megkülönböztetni, éppen ez volt a helyzet a pitével is. Nem gondoltam volna, hogy egyszer valaki ennyire el tudja majd terelni a figyelmemet. A sráccal az ablakon keresztül párszor összetalálkozott a tekintetünk. Louisnak feltűnt ez. Számomra ez utólag derült ki. Kiment a sráchoz és beszélgetett vele. Nem hallottam, hogy mit, de másnap elmondta, hogy csak annyit mondott neki, hogy ha végzett a munkájával, akkor térjen be és a vendége lesz. Így is tett, a kis sarkomtól egy igen csak távoli asztalt választott, bár az is igaz, hogy onnan jól rálátott az asztalomra. Bentről egész sármosnak tűnt. Végül elfogyott a kávém és a pitém is. Ilyenkor, általában ha még maradok, akkor olvasok. Ám most hozzá sem nyúltam a könyvemhez. Hol az ablakon tekintettem ki, hogy a srácra szegeződött a tekintetem. Egyszer csak elindultam a mosdó felé, útközben elvettem a pultról egy tányért, amin Louis isteni almás-fahéjas muffinjából pár darab. Aztán tovább mentem a srác asztala útba esett. Letettem az asztalára.

 • Holy vagyok, és bár úgy tűnhet, hogy harapok, de ez csak bizonyos helyzetekben fordul elő. – kacsintottam rá

Elmosolyodott, én pedig indultam tovább. A mosdóból kifele jövet belenéztem a tükörbe, a hajam kócos volt, a felsőm kissé gyűrött volt, a jobb vállam kint volt belőle. Volt rajtam még egy farmer és egy koszos tornacipő. Mikor megláttam magam a tükörben eszem bejutott, hogy a srácon ugyan a cég ruhája volt, de frissen volt vasalva, a cipője tiszta, és láttam rajta egy méregdrága órát. És milyen vadító illata volt a parfümjének. Hirtelen nem tudtam hova tenni az egészet. Majd azt mondogattam magamnak, hogy kezdhettem el flörtölni vele ilyen szerelésben. Kiléptem a mosdóból, egyből az asztalát kutattam a szemeimmel, de láttam, hogy már nincs ott. Na, jól elijesztetted, gondoltam magamban. Nem is néztem körül, ezután már csak a padlót figyeltem, amíg az asztalomhoz nem értem. És megláttam ott őt. Két pohár kávé társaságában, és épp a könyvemet nézegette. Leültem vele szembe.

 • Látom, annyira mégsem vagy te félénk. – kortyoltam bele az előttem lévő kávéba
 • Egészségedre! – mosolyodott rám
 • Ha már az asztalomhoz ültél ez a minimum. – kortyoltam még egyet
 • Azt hittem a nem harapok pont erre vonatkozott – emelte fel a poharát
 • Nem tudhatod. Mond, csak sok munkád van még mára?
 • Nem. – elmosolyodott – Ez volt mára az utolsó helyszín.
 • Ez az első munkahelyed. – puhatolóztam kicsit
 • Igen, de miért?
 • Egy kicsit ügyetlennek tűntél odakint.

Ezen csak elmosolyodott. Majd mélyen a szemeimbe nézett.

 • Gyönyörű vagy, nincs kedved egy vacsorához?

Hirtelen a hajamhoz kaptam, én gyönyörű, gondoltam magamban, máskor lehet, de most pont nem. Aztán rápillantottam a könyvemre, ami oly magányosan hevert az asztalon, és eszembe jutott, hogy a velem szembe ülő helyes, srác mennyire elterelte a figyelmemet róla.

 • Nem harapok ám én sem. – kacsintott rám
 • Rendben, legyen.

Eltettem a könyvemet, majd elindultunk az ajtó felé. Már majdnem odaértünk, amikor eszembe jutott Louis. Elpirulva fordultam meg.

 • Jó éjt Louis, isteni volt a kávé és a pite is.
 • Örülök neki – elmosolyodott – Jó éjt Holy, és vigyázz magadra.

Majd kiléptünk az ajtón. A kocsihoz vezetett, amivel jött. Tele volt matricázva a cég logójával és elérhetőségeivel. A tetején létrák és egyéb felszerelések, mint ahogy plató is teles tele mindenféle szerszámmal, és eszközzel. Beszálltam a kocsiba. Belül tisztaság jó illat fogadott. Meglepődtem, lévén egy céges kocsiról van szó, amikkel eddig teljesen másak voltak a tapasztalataim.

 • Melyik étterembe szeretnél menni? – fordult felém
 • Nem igazán vagyok én étteremhez öltözve, egy gyorskajálda is bőven megteszi.
 • Akkor már tudom, is hogy merre megyünk. – és elindultunk
 • Merre?
 • Legyen ez meglepetés. Mennyire vagy éhes?
 • Még nem annyira, de miért fontos ez?
 • Az jó.

Már majdnem kiértünk a városból, kezdtem kicsit aggódni, hogy mégis mire készülhet. Aztán eszembe jutott, hogy voltam már ennél meredekebb helyzetben is így próbáltam élvezni a kocsikázást. Végül megérkeztünk egy kisebb birtok elé. Minden olyan modern volt, a kert a ház. Modern és letisztult, igazán elegáns és precíz minden milliméteren.

 • Azt hittem vacsorázni fogunk. – fordultam felé
 • Fogunk is, ne aggódj, csak gondoltam ez mégis csak jobb, mint egy hangos kajálda.

Majd felhajtott a ház elé. Kiszálltunk a kocsiból, odakísért az ajtóhoz.

 • Lehet egy személyes és talán bunkókérdésem?
 • Persze kivele.
 • Ez mégis, hogy egy ilyen állásból?
 • Milyen állásra gondolsz. – ekkor kinyitotta az ajtót és beléptünk a házba.
 • Hát a szerelői állás. – közben ledöbbentem és majdnem tátott szájjal figyeltem a lakást.
 • Az enyém a cég, csak a viharok miatt be kellett segítenem, hogy minél hamarabb végezhessünk.

Ekkor még jobban ledöbbentem. Rendesen el is pirultam. Hogy kicsit kibillentsen ebből az állapotomból, körbevezetett a házban, majd a kertben is. Végül visszaértünk a konyhába.

 • Mit szeretnél enni?
 • Ezt hogy érted?
 • Gyorsan elkészítem, feltéve, hogy van hozzá minden itthon.
 • Nem igazán vagyok válogatós. – nem igazán jöttek a szavak a számra
 • Rendben akkor legyen ez is meglepetés. Egy kis bort esetleg közbe, míg elkészül?
 • Az most jól esne, köszönöm.
 • Egészségünkre!
 • Egészségünkre!
 • Én gyorsan még át öltözöm ha nem bánod. A nappaliban tudsz zenét berakni, ha szeretnél.
 • Rendben, menj csak nyugodtan.

Hosszú ujjú selyem ingben, világos szövetnadrágban és egy sötétbarna bír cipőben tért vissza. Miközben készült a vacsora, egy jót beszélgettünk. Egy kis könnyed vacsorával lepett meg.

 • Hol szeretnéd elfogyasztani, a konyhában, az ebédlőben vagy az udvaron?
 • Igazán szép kerted van, nekem ott megfelelne.
 • Rendben van, akkor szerintem ott meg is várhatsz.
 • Ne segítsek kipakolni?
 • Nem, köszönöm, te csak helyezkedj el kényelmesen, én is mindjárt megyek.

Elfogyasztottuk a vacsorát és egy üveg bort. Közben végig beszélgettünk. Igazán kellemesen éreztem magam egész este.

 • Lenen kedved lesétálni a kis tóhoz?
 • Persze.

Igen volt egy kis tó is kert végében. Egyszerűen nem is tudom, hogy hova keveredtem. Egész vacsora alatt arról próbáltam meg faggatni, hogy hogyan sikerült ezt ilyen fiatalon összehozni, de egészen eddig szinte semmilyen választ nem kaptam. Aztán ahogy elindultunk a tó felé, elkezdett mesélni, arról ahonnan indult, és arról, ahogyan eljutott egészen idáig. Miután mindezt elmesélte, már teljesen besötétedett és csak a hold világított. Igen csak szép volt sötétben a tó, főleg hogy csak a hold fénye tükröződött benne, sehol semmilyen városi fény.
Egyszer csak közelebb lépett hozzám, mélyen a szemeimbe nézett, gyengéden megfogta a tarkómat, magához hózott és megcsókolt. Hosszú, forró szenvedélyes csók volt. Majd ismét a szemeimet fürkészte. Ekkor én átkaroltam, majd én csókoltam meg. Majd utána a fülébe súgtam:

 • Hányadik vagyok?
 • Az első.
 • És, ha nem csak a mai napot vesszük?
 • Te vagy az első nő az életemben.
 • Mégis hány éves vagy te?
 • 22 – majd megcsókolt
 • Na, ne hülyíts már, komolyan nem volt még dolgod senkivel
 • Egész eddig a vállalkozásomat építettem
 • Óh, és nem gondolod, hogy kihagytál bizonyos dolgokat?
 • Hát – végignézett rajtam – szerintem semmit sem hagytam ki
 • Látom, a szavakkal jól bánsz, de vagy ilyen jó a gyakorlatban is.
 • Egyszer majd csak kiderül. – magához szorított és újra megcsókolt
 • Várj – ellenkeztem kicsit – valóban itt a szabadban szeretnéd kezdeni?
 • Csak nincs valami kivetni valód ellene?
 • Nekem ugyan nincs, de téged kérdeztelek. – vontam meg a vállam – bár egy kicsit megszomjaztam
 • Akkor hát irány a konyha.

És elindultunk a ház felé. Persze én egyáltalán nem voltam már szomjas, rendesen a fejembe szállt a bor, de valahogy semmi kedvem nem volt ahhoz, hogy az első kalandja egy tópartján legyen. Na, nem mintha azzal bármi probléma lenne. Csupán nem volt most ehhez hangulatom. Végül visszaértünk a házba, majd be a konyhába. A kezembe adott egy pohár bort, ám én letettem a pultra, majd átkaroltam.

 • Azt hittem szomjas vagy – mosolyodott el és letette ő is a poharát
 • Talán másra szomjazom – kacsintottam rá, majd elindultam a nappali felé.

Majd utánam nyúlt és magához húzott. Eléggé erős szorítása volt, de nem fájt, élveztem.

 • Hová ilyen sietősen?
 • Nem tudom, de még a nevedet sem tudom.
 • Solo.

Majd megcsókolt, közben a kezével végig simította a hátam, majd finoman először az új-begyeivel majd a teljes tenyerével végig simította a fenekemet. Ezután a másik kezével is megfogta a fenekem, felemelt, majd a falhoz szorított. Egyre hevesebben csókolt. Én közben a lábaimat a dereka köré fontam. Karjaimmal a nyakába kapaszkodtam. Ő elengedett érezte, hogy megtartom magam. Bal kezével megfogta az arcom, jobbkezével pedig az oldalam. Abba hagyta a csókot, a homlokunk összeért. Mindketten gyorsan lélegeztünk, amint keresztezte tekintetünk egymás tekintetét egymásra mosolyodtunk. Adott még egy forró csókot, majd elkezdte a nyakam csókolgatni, közben a jobbkezével az oldalamat simogatta. Én felnyögtem, a fejem a falnak szegeztem. Majd leért a vállamig, miközben a vállam csókolta, a csípőmet fogta, én még jobban felnyögtem és erősebben szorítottam a lábaimmal. Majd erősen magához szorított, elemelt a faltól és elindult velem a nappali irányába. Na, most én jövök gondoltam magamban. Jobb kezemmel a hajába túrtam, mármint túrtam volna, ha nagyobb haja lett volna, rámosolyogtam és megcsókoltam. Olyan hevesen, ahogyan előtte még senkit. Közben beértünk a nappaliba. Leült a kanapéra velem az ölében. Éreztem, ahogy a kemény farka hozzám ér. Újra megcsókolt, közben elkezdte levenni a felsőmet. Csak egy pillanatra hagyta abba a csókot, amíg szép finom mozdulatokkal végleg levette a felsőm. Amint az új-begyei szépen finoman hozzáértek a csupasz hátamhoz ismét felnyögtem, ajkaink eközben pár milliméterre távolodtak el csupán. Ekkor megharaptam az alsó ajkát és meghúztam picit. Hirtelen apró szorítást éreztem az oldalamon és egy igen csak érezhető lüktető érzés fogadott a lábai közül. Ezután elkezdte a nyakam, majd a vállam csókolgatni, én csak karoltam őt és teljesen ráborultam. Közben levette a melltartómat. Olyan finoman csinálta, hogy észre sem vettem. Majd ledöntött a kanapéra. Egy-egy új-begyét finoman végig húzta az oldalamon, majd felem hajolt. Az egyik lába a földön volt a másikkal, a lábaim közé térdelt. Olyan közel, hogy talán még egy papírlap sem fért volna el. Eszméletlenül izgató volt, mintha simogatott volna odalent. Adott egy rövid csókot, majd csak a nyelveink jártak táncot. Végül egy apró harapást éreztem az alsó ajkamon, felnyögtem, és össze is rezzentem. Teljesen libabőrös lettem. A fülemhez hajolt, egy halk sóhajtást hallottam, majd a fülcimpámat izgatta a nyelvével. Apró csókokkal haladt a nyakamon keresztül a vállamig, majd végig az oldalamon, közben ugyan ebben a tempóban lekövette ugyan ezt az útvonalat az új-begyeivel a másik oldalon. Elért a csípőmig, ekkor felemelte fejét és a tekintetemet kereste. Majd lassan ismét felém hajolt, és csak nézett, hosszú másodperceken keresztül csak egymás szemeit néztük. Az övében is ott csillogott a vágy. Legszívesebben letepertem volna, de élveztem is, amit csinál, így hagytam, hogy ő irányítson ezen az estén. Kaptam egy finom rövid csókot, majd az államat kezdte el apró leheletnyi csókokkal megajándékozni, majd a nyakam. Elért a mellemig. Szépen finoman bánt velük. Először csak óvatosan körbe simította a tenyerével. Majd finoman rájuk fogott, aztán az ajkaival becézgette. Lassan, érzékien csókolta, majd a mellbimbóm előtt megállt egy pillanatra. Éreztem rajta a leheletét. Belemarkoltam a kanapéba és felnyögtem. Végig csókolta a hasam, miközben az oldalamat és a csípőmet szorította. Én végig hevesen lélegeztem, a fellegekben éreztem magam. A köldököm különösen érzékeny pontom. Amint elérte én nyögtem egyet, és közben a jobb kezemet a fejére helyeztem. Ismét elért a csípőmig. Elkezdte kigombolni a nadrágom ám ekkor én a mutatóujjammal megemeltem az állát, megharaptam az ajkaim és elkezdtem magam felé húzni. Amint ismét felém ért megcsókoltam és elkezdtem kigombolni az ingét. Pár gomb után benyúltam alá és elkezdtem simogatni a mellkasát, majd az oldalát. Végül teljesen kigomboltam, de még nem vettem le róla. Így kezdtem el csókolni és finoman harapdálni a felső testét. Majd megfogtam az ingét két kézzel, magamhoz húztam és megcsókoltam. Majd nyúltam volna a vállához, hogy levegyem róla, amikor is felkapott a kanapéról. Elindult velem az emeletre, és ott a hálójába. Lefektetett az ágyára. Ilyen finom selyem ágyneműben még sosem feküdtem. Olyan izgató volt, ahogy a testemhez ért. Most hagyta, hogy levegyem az inget. Végig simítottam a hátát miközben csókoltam. Majd elkezdett egyre lejjebb és lejjebb menni. Elérte a farmerem. Finoman kigombolta és elkezdte lehúzni rólam. Ahogy húzta úgy haladtak az ajkai és úgy adta a csókokat is a combomon, egészen a bokámig. Ott megállt és rám nézett. Én a jobb-kezemmel ekkor már a homlokomat fogtam, bal-kezemmel a lepedőt markoltam. Elmosolyodott és levette a nadrágom. Szép finom mozdulatokkal a bokámtól haladt felfele, amint elérte a belső combom, ismét nyögtem egy nagyot. Ott még finomabban folytatta. Ismét hosszú másodpercek teltek el mire felért rajtuk. Rám nézett és elkezdte a hasamat csókolgatni. Majd megfogta kétoldalt a csipkés francia bugyim. Megállt, rám nézett, majd egy pillanat múlva elkezdte finoman levenni rólam. Most is épp úgy, mint a nadrágom esetében, a csókjai követték az ujjait. Itt még lassabban és még érzékibben haladt egyre lejjebb és lejjebb. Egyszer csak már majdnem csupaszok voltak a szeméremajkaim. Megállt, rám nézett, én elmosolyodtam, ő pedig adott egy finom csókot rájuk. Hangosan kezdtem el nyögdécselni és sóhajtozni. A csókot finom nyelvjáték követte, isteni volt, ahogy a csiklómmal játszadozott. Annyira jól csinálta, hogy el is élveztem. Majd ezután levette teljesen rólam. Majd ismét felém hajolt, nem csókolt meg, így magamhoz húztam és megtettem én. Közben elkezdtem megszabadítani a nadrágjától. Először az övét, nem csak kicsatoltam, ki is húztam a nadrágjából. Gondoltam jól jöhet ez még később. Nem tudtam vannak-e játékszerei, és hát ki tudja milyen szex lesz ebből. Majd kigomboltam a nadrágot, lehúztam a sliccét. Finoman megfogtam a farkát. Egy vastag kemény és lüktető farkat fogtam a kezemben. Mindketten felnyögtünk. Végre sikerült valamit kicsikarnom belőle, gondoltam magamban. Majd a nadrág alatt lassan hatra nyúltam és megmarkoltam a fenekét. Szép lassan levettem a nadrágját. Ismét a felsőtestét kényeztettem, miközben ő a kezeivel az oldalam és a combomat. Közben karmolásztam a hátát, nagyon élvezte. Ismét elindult lefelé, és végig csókolta a testem. Amint elért a szeméremdombomig megállt, és a combomat kezdte el izgatni, először új begyeivel, melyeket a finom gyengéd lehelete kísért végig. Majd apró csókokkal haladt egyre feljebb és feljebb. Ahogy szép lassan közeledett, egyre jobban felizgultam. Végül egész közel ált meg és éreztem, ahogy a lehelete eléri a csiklómat. Összerezzentem. Adott rá egy forró csókot, majd ismét a nyelvéé volt a főszerep. Istenem milyen huncut kis nyelve volt, teljesen az őrületbe kergetett. Végül a nyelvével belém hatolt. Felemelő érzés volt. Hát, még ami ezután következett, amilyen virgonc volt a csiklómmal, épp olyan virgonc volt bennem is. Közben néha fel-felnézett rám. A kezemmel megfogtam a fejét. Megszorítottam és még jobban magamhoz húztam. Elkezdtem nyögni, nagyon közel jutottam a csúcshoz. Nem hagyta abba, de egy cseppet lassított, épp annyira, hogy megtartson ezen a ponton. Én ott feküdtem megfeszülve, robbanásra készen. Egyre hevesebben és hevesebben kezdtem el venni a levegőt. Míg végül „megkegyelmezett” és a csúcsra juttatott ismét. Majd felemelte a fejét, rám nézett, elmosolyodott. Én amennyire bírtam visszamosolyogtam rá. Szinte rögtön folytatta, nem hagyta, hogy megpihenjek. Finoman elkezdte izgatni az ujjával a csiklómat. Majd játszott kicsit a szeméremajkaimmal. Végül belém hatolt egy ujjával. Azzal kezdett el izgatni, először finoman, bedugta, kihúzta. Majd kicsit mélyebbre dugta, elkezdte mozgatni bennem. Ismét megfeszültem. Közben a nyelvével elkezdte a csiklómat izgatni. Én ekkor már csak a plafont bámultam és markoltam erősen a lepedőt. Majd még egy ujja belem csusszant. Ekkor lehunytam szemeimet, és élveztem a gyönyört, amit ez a srác okoz nekem. Ismét hatalmas orgazmusom volt. Ezt nem hiszem el, gondoltam magamban, biztosan nem én vagyok neki az első. Majd erőt vettem magamon, felültem, lesmároltam. Ledöntöttem az ágyra és felé térdeltem. Mind ezt úgy, mint egy igazi vadmacska. A hajamtól nem láttam az arcát, az egyik kezemmel szexin hatra dobtam. Megfogtam a két csuklóját, a feje felé emeltem és az ágyhoz szegeztem. Megharaptam az ajkaim, majd ráültem a hasára épp úgy, hogy érezzem a lüktető farkát. Megcsókoltam, megharaptam az ajkait, majd óvatosan a füléhez hajoltam, és belesúgtam, hogy most az enyém vagy. Végig csókoltam a nyakát, a vállát, abba bele is haraptam. Majd haladtam egyre lejjebb és lejebbe a felsőtestén, közben a nedves puncim végig húztam a bokszerén keresztül a farkán. Amint elértem a bokszerét elengedtem a csuklóit. Szépen finoman megfogtam és elkezdtem lehúzni róla. Amikor előbukkant a farka megálltam, ránéztem és megnyaltam az ajkaim. Erre ő hátradőlt és sóhajtott egy nagyot. Egyik kezemmel megfogtam, a másikkal a bokszert tartottam. Szépen finoman teljesen az aljáig húztam a kezem. Felé hajoltam és adtam a makkjára egy aprócska csókot. Éreztem egy lüktetést a kezemben. Elmosolyodtam, majd megszabadítottam a bokszerétől.Finom, apró, leheletnyi csókokkal végig csókoltam a farkát. Ismét a kezembe vettem és azzal kezdtem el kényeztetni. Közben a másik kezemmel ráfogtam a golyóira, elkezdtem masszírozni. Végül a szamba vettem a makkját és így folytattam a kényeztetését. Egyre hevesebben lélegzett, teljesen megfeszült. Én közben egyre mélyebbre és mélyebbre vettem a farkát. Majd mikor már teljesen bekaptam, kicsit még a számban tartottam, majd felemeltem a fejem és csak a kezeimmel folytattam. Nemsokkal később elengedtem mindkét kezemmel, majd mellé kúsztam miközben végig simítottam a felsőtestét a kezemmel. A baloldalára feküdtem, bal-kezemmel átkarolva a mellkasát. Felém fordult az oldalára, a hátamra fektetett, de nem mozdult mellőlem. A combjaim közé nyúlt, és elkezdett ismét megujjazni. Én megfogtam a farkát és viszonoztam neki. Egyszer csak megragadtam a vállát és a hátára döntöttem. Felé pattantam, letérdeltem, jobb-kezemmel fogtam a vállát, bal-kezemmel megfogtam a farkát és magamba vezettem. Először csak a hegye volt bennem, óvatosan mozogtam rajta fel-le míg végül az egész bennem volt. Ekkor rá dőltem és megcsókoltam. Majd felültem és elkezdtem meglovagolni, kis idő után már a mellkasán támasztottam magam, egyszerűen nem bírtam megtartani magam, az élvezetek teljesen elvették minden erőmet. Ezt érezte ő is. Megragadta a csípőmet és átvette az irányítást. Egyre hevesebben és hevesebben kezdett el bennem mozogni, míg végül ismét rádőltem. Beleharaptam a vállába, amire ő felnyögött én pedig ismét a csúcsra jutottam. Átkaroltam és megcsókoltam. Ekkor ő fordult egyet velem együtt és én kerültem alulra, így folytatta tovább, eleinte rám dőlve, majd elemelkedve tőlem. Közben hol engem, hol a testem csókolgatta, vagy épp simogatta, persze mikor elkezdett hevesebb lenni mindig a csípőmet ragadta meg. Én folyamatosan a csúcson voltam. Néha besegítettem neki, és játszadoztam vagy a melleimmel, vagy a csiklómmal, vagy épp a felsőtestével. Néha megpaskoltam a fenekét és hozzá tettem, hogy ne hagyd abba, nagyon jó, vagy épp, hogy ez isteni. Éreztem, hogy közel jár ő is, nem bántam volna, hogyha belém élvez, igazán hosszú és jó volt már eddig is, de nem, nem tette. Kivette belőlem, felem hajolt, szaporán vette a levegőt akár csak én. A tenyerét rátettem a hasamra, majd gyengéden simogatni kezdett. Majd ismét a nyelvével kezdett el izgatni. Nem lehetek az első neki, az nem lehet, gondoltam magamban. Majd fogtam és az oldalamra fordultam, a combjaimat összezártam, de aminek kellett az kilátszódott közülük. Mögém feküdt. Megcsókolt és elkezdte a puncim izgatni az ujjaival, ismét elkezdett megujjazni. Én hatra nyúltam, megfogtam a farkát és szintúgy eljátszadoztam vele. Kihúzta belőlem az ujjait, elvette a kezem a farkáról, majd ismét belém hatolt. Bal-kezével a fejem alányúlt, megfogta az arcom, maga felé fordított, kissé felém hajolt és elkezdett csókolni, jobbkezével átkarolt a hasamon keresztül. Erősen szorított, na, nem mintha szabadulni szerettem volna, de nem sikerült volna. Egyre gyorsabban és gyorsabban mozgott bennem. Egyre jobban megfeszültünk mindketten, ezt a szorításából is éreztem. Végül egyszerre élveztünk el. Jó érzés volt, ahogyan utána is még átkarolt. Én annyira kimerültem, hogy csak feküdtem a karjaiban és néztem a falat. Pár perc után félrefordultam, és megcsókoltam.

 • Mintha azt mondtad volna, hogy én vagyok az első. – még mindig kapkodtam kissé a levegőt
 • Az is vagy. – mosolyodott rám

A mellkasára borultam és csak néztem a gyönyörű tekintetét. Míg végül mindketten elaludtunk. Reggel korábban keltem fel, mint ő. Kissé megijedtem a helyzettől és az érzésektől, amik elfogtak. Elkezdtem kötődni hozzá. Gyorsan felöltöztem és elmentem. Hazamentem, összepakoltam és elhagytam a várost. Azóta elég gyakran költözöm egyik városból a másikba. Szegény srác mit gondolhatott vajon rólam? És vajon mennyire bánthattam meg ezzel a lépésemmel? Igazából hamar beláttam, hogy hülyeséget csináltam, de már nem mertem visszafordulni. Talán ha nem teszem meg, akkor most nem lennének azok a történetek, amiket megosztok veletek.

A metrón

Engedjétek meg, hogy elmeséljem azt, ahogyan összejöttem azzal a sráccal, akit kidobtam az előző történetemben. Egyik nap nagyon későn indultam haza, az utolsó metrót épp, hogy elértem. Az egyik végállomásról tartottam épp a másikra. Rohanok a metró felé, az ajtók elkezdenek bezáródni. Az egyik ajtót megtartja valaki. Én gyorsan befutok, és csak utána látom, hogy egy helyes fiú volt a segítségemre. Kifújom gyorsan magam és megköszönöm.

 • Kösz szépen, nagyon aranyos vagy.
 • Hát két választásom volt, vagy leszállok, és úgy szólítalak le, vagy megtartom az ajtót és úgy. Gondoltam sietsz haza így ennél maradtam.

Én csak pislogtam, de bejött a srác szövege. Így bár felelni nem feleltem rá, de egy mosollyal és egy kis arcpírral viszonoztam ezt neki. Majd leültünk egymás mellé és elkezdtünk beszélgetni. Egész jól éreztük magunkat, a többi utasról teljesen meg is feledkeztünk. Ez gondolom nekik is feltűnhetett egy-egy felnevetés kapcsán. Majd az egyik megállónál felnéztem és látom, hogy teljesen üres a kocsi. A szerelvény elindult, de a másik megállót már nem értük el. Műszaki hiba miatt megálltunk, majd a fények is elaludtak. Most kivételesen örültem ennek, hiszen így több időt tölthettem ezzel a sráccal. Nem is nagyon vettünk tudomást erről az egészről, csak folytattuk a társalgásunkat. Viszont azért egy idő után csak feltűnt mindkettőnknek, hogy jó ideje itt vagyunk és még a hangos bemondóba se mondanak be semmit. Ekkor már egész közel kerültünk egymáshoz, mind fizikailag mind lelkileg. A srác keze a vállamra az én kezem a combjára „tévedt”. A srác a másik kezével megfogta a tarkómat. Én rámosolyogtam, bíztatva, hogy én nem zárkózom el semmitől. Majd elcsattant egy forró ám gyengéd csók. Ilyet előtte még sosem éreztem. A szívem egyből hevesebben kezdett el verni. Mindketten kicsit eltávolodtunk, és láttam rajta is, hogy elvörösödött. Ezt egy újabb csók követte. Gondolom látta, hogy felcsillant a szemem, majd az ajkaimba haraptam. Ekkor elkezdett hevesebben csókolni, és közben simogatni. Tetszett nagyon, de gondoltam picit játszom, így kellettem magam egy picit, tanúsítottam némi ellenállást. Ahogy gondoltam, ez bejött neki. Egy kicsit még játszottam, majd beadtam a derekam. Elkezdtem viszonozni a simogatást és az apró puszikat. A srác közben is kényeztetni akart, de most erre nem volt szükségem, mondtam, hogy csak dőljön hátra kicsit és most élvezze ő. Persze nem szavakkal. Majd elkezdtem kigombolni az ingét, hogy alatta is érinthessem és csókolhassam. Ekkor már nem tudtam tovább visszafogni magát és nekiesett finoman a blúzomnak. Más ruha nem is került le rólunk, igaz ezek sem, csak „kigombolódtak”. Eljátszottunk egymás felsőtestével elég hosszan. Majd gondoltam kicsit a kezembe veszem az irányítást. Megmarkoltam a farkát. A srác felsóhajtott, én az ajkaimba haraptam. Ekkor megakart csókolni, ám én az ujjam az ajkaira helyeztem, és picit csitítottam. Közben szépen óvatosan megszabadítottam az övtől, majd szép lassan lehúztam a sliccét. A bokszerén keresztül kezdtem el simogatni. Majd benyúltam a bokszer alá, de még nem vettem elő. Közben megcsókoltam a srácot. Játszottam egy kicsit a bokszere alatt, majd kivettem a kezem. A srác sem volt rest, felhúzta a szoknyámat, majd óvatosan a harisnyámon keresztül érzékien becézgette a combjaimat. Végül levette a harisnyámat, majd a csipkés francia bugyimon keresztül kezdett el izgatni. Ekkor ráfogtam a kezére, majd elemeltem a combjaim közül. Elé térdeltem, elővettem az immár kellően felizgatott nemi szervét. És elkezdtem szopni. Éreztem rajta, hogy próbál ellenállni a kísértésnek, de végül csak a fejemre került a keze. Ekkor felálltam, levettem a bugyimat és beleültem. Átkaroltam a tarkóját, és megcsókoltam. Majd elkezdtem meglovagolni. Elég hamar fülledt idő lett, a mögöttünk lévő ablak el is kezdett kissé párásodni. Majd hanyatt döntött az üléssoron, és átvette az irányítást. Értette a dolgát az biztos. De ha nem így lett volna is élveztem volna nagyon. Egyszerűen az egész légkör és a hangulat magával ragadott. Egy idő után ismét én kerekedtem felül. Láttam rajta, hogy élvezi, de még jelét se mutatta, hogy közel lenne a csúcshoz. Épp azon voltam, hogy hagyom, hogy belém élvezzen majd, aztán rájöttem, hogy ebben a pillanatban ez nem olyan jó ötlet. Így hát a végén leszálltam róla, és ismét a számba vettem a farkát. Végül így vittem el. Ezután visszafeküdtem rá, hogy egy kicsit megpihenjek. Végül felöltöztünk, bár nem kellett sok mindent visszavennünk. Közben észrevétlenül elvettem a telefonját és elmentettem a számát a telefonomban, az enyémet meg az övében. Ekkor érkeztek meg a műszaki mentők. Sajnos nem nagyon tudtunk búcsúzkodni. Másnap reggel küldtem neki egy sms-t.

Rajtad múlik, hogy csak egy metrós kaland vagy több leszek. 😉

Majd aznap este már egy elegáns étteremben találkoztunk, majd nálam folytattuk az estét.

Végül összeestem

Nemrégen írtam meg azt a történetemet, ahol kapcsolatban voltam, és pont egy kölcsönös játék/büntetésről számoltam be. Most pedig elmesélem nektek, hogy hogyan is ért véget a kapcsolatunk. Az egész úgy kezdődött, hogy sikerült felbosszantanom, de rendesen. Igazából szándékosan. Ugyanis nagyon élveztem a büntetéseit. Pont vágytam is egy kiadós menetre, és az ilyenek mindig így végződtek. Azonban most egészen másként sült el. Persze manapság és főként más esetén nem bántott volna ennyire ez az eset, de hát akkor még szerelmes voltam. Na, jó szerintem elég is lesz ebből, lássuk mi is történt akkor.
Szóval ott tartottam ugye, hogy szándékosan felbosszantottam. Ilyenkor általában mindig erősen megragadott és hevesen viselkedett velem. Most ez másként kezdődött. Aminek akkor még örültem is hiszen egy kis változatosság. Rajtam egyébként szoknya és blúz volt, és nem volt rajtam melltartó. Odajött hozzám, a falhoz szorított.

 • Mond, hogy rossz kislány voltam, büntess meg.

Teljesen megijedtem, előtte még sosem nézett rám ennyire komoran, nem is tudtam mit felelni. Ekkor megragadta a hajam, kicsit hátrahúzta. Magasabb volt, mint én, és így elérte, hogy a szemébe nézzek.

 • Mond, hogy rossz kislány voltam, büntess meg! – még határozottabban.
 • Rossz kislány voltam – rebegtem halkan
 • Nem hallom!

Ekkor nyeltem egy nagyot, és elmondtam neki határozottabban.

 • Rossz kislány voltam, büntess meg.

Ekkor megszorította a nyakam és a falhoz szorított. Majd közel hajolt a fülemhez, majd a következőt súgta:

 • A szopásban határozott vagy, ilyenkor miért nem?

Majd kissé beleharapott a fülcimpámba. A másik kezével végig simította az oldalam, majd a fenekem, amibe bele is markolt, először szoknyán keresztül, majd finoman alányúlva, és keményen megmarkolva a fenekem. Ezután, miközben míg még fogta a nyakam, adott egy igazán hosszú és forró csókot. Gondolom így szeretett volna kicsit megnyugtatni. Ez hellyel, közzel be is jött. Majd megállt és mélyen a szemembe nézett. Ekkor nem tudtam eldönteni, hogy ez játék vagy valódi büntetés a részéről. Majd miközben a szemembe nézett megmarkolta a másik kezével a mellem. Figyelte mit árul el a tekintetem. Látta, hogy megrémültem, ezen el is mosolyodott, majd az ajkaimra vetett egy-két pillantást. Minden rezzenésemet figyelte. Majd kigombolt a blúzomon egy gombot, pont a melleimnél, majd benyúlt alá. Azon az aprócska nyíláson keresztül kezdte el simogatni majd markolászni a melleimet. Majd kigombolt még egy gombot és kibújtatta az egyik mellem. Felé hajolt, de még mindig a szemeim figyelte. A nyelve hegyével megérintette a mellbimbómat, majd elkezdett játszadozni vele. Majd adott rá egy aprócska csókot, majd egy nagyobbat, végül a foga hegyével harapott rá. Nem fájt, izgató volt. Majd ismét benyúlt a blúzom alá és az oldalamhoz „tévedt”. Finoman lentről fel, majd fentről le haladt, végig simította, majd markolászta. Miután ezzel végzett áttért a hasamra. Majd ismét a fülemhez hajolt és érzékien belenyögött. Végig csókolta a nyakam. Majd ismét megfogta a nyakam és visszanyomott a falhoz. És áttért a combjaimra. Szépen finoman a térdemtől kezdve a belső combomon haladt végig. Végül beért a szoknyám alá. Picit megállt. Ijesztő volt, hogy végig rezzenéstelen arccal nézett a szemembe. Benyúlt a bugyimba. Először csak arra volt kíváncsi, hogy mennyire nedvesedtem be. Ezen én is meglepődtem, hogy ennyire megijedve is így betudtam nedvesedni. Ennek örült, ez látszódott rajta. Majd finoman megujjazott. A végére egy kicsit hevessé vált. Majd megszagolta az ujjait és a számba rakta.

 • Kóstold csak meg.

Ezután elengedte a nyakam. Én eltávolodtam kissé a faltól. Hirtelen ötlettől vezérelve elkezdtem letérdelni, azt gondoltam most ez következik. De nem. Megfogott.

 • Ez most nem jár neked, nem kaphatod be.

Megfordított, és kicsit megdöntött, a kezeimet a falhoz szegezte a fejem felett. Végig simította a hátam, majd ismét rátért a fenekemre. A szoknya alatt játszadozott el. Majd még egy kicsit megdöntött. Majd elővette a farkát és mellém állt. A kezeimet még mindig a falhoz szorította. Én ekkor oldalra néztem, és megharaptam az ajkaimat a farka láttán. Két ujjával finoman a számba nyúlt. Vett egy kis nyálat és a farkára kente. Mögém állt, majd ismét a számba nyúlt. Majd a puncimra kente a nyálamat. Rácsapott a fenekemre és keményen belém hatolt. Én felnyögtem, jó hangosan. A szabadkezével a csípőmet fogta meg és olyan keményen dugott, ahogyan csak bírt. Csak dugott és dugott, én közbe már majdnem összeestem, berogytak a lábaim, de nem engedett elesni, megtartott a kezeimnél fogva. Akkorákat élveztem, hogy végül már nem igazán voltam azzal tisztában, hogy merre vagyok. Végül kivette belőlem a farkát és a hátamra verte. Majd elengedett. Én rögtön a térdeimre rogytam, majd a kimerültségtől teljesen a földre.

 • Megérte?

Én viszont nem bírtam felelni. Ott hagyott a földön. De fél perc sem telt el és felém fordult az ágyon.

 • Ha idejössz, folytathatjuk.

Meg se bírtam mozdulni, de nem is volt rá szükség. Mire a mondat végére ért, már mellettem is termett, felkapott és ágyba vitt. Addig kényeztetett, amíg magamhoz nem tértem. Utána volt egy sokat nem mondó, de kellemes szeretkezés. Viszont én másnap reggel ott hagytam. Azt hiszem kicsit megijedtem tőle. Bár néha azért szívesen átélném újra.

Ezt még visszakapod

Találkoztam egyszer egy magát igen csak lepedő huszárnak képzelő sráccal (na jó talán többel is, de a történet szempontjából most csak ez az egy eset érdekes). Előadta magát rendesen a buliban. Éreztem, hogy itt valami nem stimmel, de hát jóképű volt és dudorodott is rendesen odalent. Így hát beadtam a derekam, de nem hozzá hanem hozzám mentünk. Amint beléptünk a hálómba, picit visszább vett. Gondoltam helyben vagyunk. Be kell vallanom, az előjátékkal nem is volt semmilyen probléma, fel is izgatott rendesen. Óh de még mennyire. Tüzes kis vadmacskát csinált belőlem. Azonban nem hagyta, hogy én játszadozzam vele. Kicsit fura volt, de nagyon élveztem. Végül már nem bírtam és ő sem bírt visszafogni, elkezdtem levetkőztetni. Ez még jobban feltüzelt, ekkor már azt gondoltam magamban, hogy tévesen ítéltem meg a srácot. Végül levettem a bokszerét is. Igen csak szép szerszám tárult elém. Egyenes, vastag, kellően hosszú, de még akkora amivel lehet is valamit kezdeni. Kezembe vettem, éreztem mennyire forró és milyen hevesen lüktetett. Óh istenem, akár csak az én szívverésem. Már majdnem bekaptam, amikor elvette tőlem. Hanyatt döntött, és belém hatolt. Óh istenem, már ennyitől képes lettem volna a csúcsra jutni, de észrevettem, mennyire megfeszül ő is, majdnem belém élvezett egyből. Ez kicsit elvette a kedvem, így nem is sikerült elélveznem. Végül is nem sokat mozgott bennem és el is ment. Ez frusztrált, mert engem nem sikerült egyszer sem a csúcsra juttatnia. Önelégülten felém hajolt, egy csókot akart lopni, és közben azt kérdezte, hogy ugye mennyire jó volt?. Én erre fogtam és ellöktem magamtól. Majd jött azzal, hogy most mi van? Ekkor fogtam elővettem a bilincsemet az éjjeliszekrényemből. Kikötöztem az ágyhoz. Majd úgy helyezkedtem, hogy mindent jól lásson. Elkezdtem magam izgatni, előbb a kezemmel, majd egy vibrátor is előkerült. Közben ránéztem és hozzávágtam, hogy ez a jó és nem a te farkad. Erre ingerült lett, és ki akart szabadulni. Én párszor elvittem magam. Akkorákat élveztem, hogy a szomszédok is tisztán hallhatták. Amikor láttam, hogy újra harcra kész abbahagytam. Egy kicsit eljátszottam a farkával, hogy ismét jó kemény legyen. Majd beleültem. Először igen intenzíven kezdtem el meglovagolni, persze figyeltem, hogy a csúcs közelében mindig abba hagyjam. Én persze párszor elértem azt. Óh igen nagyon jó volt. Majd elkezdtem egyre lassabban mozogni rajta, végül csak a farka vége volt bennem. Ez majd megőrjítette. Végül leszálltam róla, adtam egy csókot a farkára, majd felöltöztem. Amint lelankadt elengedtem és elküldtem.