vlcsnap 2016 12 29 16h17m45s871

Fellógatva

Már több mint egy hónapja, hogy Robertnél jártunk, sose gondoltam volna, hogy egyszer ennyi ideig bírom. Minden olyan csodálatos volt. Viszont elkezdett kissé unalmassá válni a szex. Pont ettől tartottam. Nagyon jó az ágyban, de hiányzik valami, valami, ami fokozná a vágyat, az izgalom, a felfedezés. Még csak azt sem mondanám, hogy egyhangúak, de valami mégis hiányzott. Viszont nem mertem ezt szóba hozni, na nem mintha bármitől is tartanom kellett volna, de nekem új volt még ez az egész, nem tudtam hogyan kellene kezelni. Persze ettől függetlenül nagyon jól éreztem magam Tomy mellett. Megadta a szabadságot amire szükségem van, mégis magához láncolt. Nem is ismertem magamra. A vad, vágyait kiélő, könnyűvérű csajból egy visszafogott úrihölgy lett. Fogadásokra jártunk, igaz néha-néha kihagytunk egyet kettőt, és csak kimentünk a partra, az erdőbe, vagy a környező falvakba. Valahogy eltudta feledtetni velem önmagam. Ugyan akkor talán ez is én vagyok, hiszen élveztem, és olyan könnyedén ment ez az egész. Még mielőtt azt gondolnátok, hogy Tomy szánt szándékkal tett ilyenné, el kell, hogy mondjam, hogy semmit nem kért tőlem, egyszerűen kíváncsi voltam milyen is az ő élete és egyszer csak azon kaptam magam, hogy beilleszkedtem. Beilleszkedtem? Na jó ez talán némi túlzást rejt, maga mögött, de lényegében erről van szó. Eljutottam arra a szintre, hogy nem néznek ki egy nevesebb összejövetelen, és én sem érzem magam kínosan. És talán épp ennek köszönhetem, hogy „befogadtak”, hogy megtanultam túllépni ezen az egészen, és könnyedén kezelni az új világot. Persze mindig hallom Tomytól, hogy neki semmi kedve a vacsorákhoz, a partykhoz, ez nem az ő világa, ő nem innen jött, mégis látom rajta, hogy tetszik neki. Talán ő is olyan lehet, mint én. Kettős érzelmei vannak ezzel a világgal kapcsolatban. Igazából szerintem pont addig jó belemerülni, amíg az ember megtudja tartani a megfelelő egyensúlyt, a kötelező bájcsevejek és az önfeledt szórakozás között. Nos mi azt hiszem megtaláltuk ezt. Legalább is egészen eddig ezt hittem. Mint már említettem, nem tudnám szó szerint azt állítani, hogy gond volt a szexuális életünkkel, de valahogy kezdett kevés lenni már számomra. Hiányozni kezdett egyfajta tűz belőle. Nem igazán tudtam rájönni, hogy mi is hiányzik, ezért hát elkezdtem visszaemlékezni és leírni mindazt, ami megtörtént velem. Emlékszem, egy forró nyári péntek volt ekkor. Tomy sokáig dolgozott ezért volt időm elmélkedni. Olyan tíz óra magasságában érhetett haza, látszott rajta, hogy nagyon fáradt. A kanapéján ücsörögve, térdem felhúzva ölemben a laptopommal fogadtam őt. Rám mosolyodott, ledobta a zakóját a kanapéra és mellém ült. Hozzám fordult, felkönyökölt a kanapé háttámlájára, és csak mosolygott.

 • Szia édes!
 • Szia kicsim! Fáradtnak tűnsz. – simítottam meg az arcát.
 • Tudod, meséltem neked, hogy most egy új rendszert élesítünk, és ma gondok voltak vele.
 • Biztosan meg tudod oldani. – mosolyodtam rá.
 • Majd meglátjuk. – mosolyodott vissza – És te min dolgozol még ilyen későn is?
 • Semmiség, csak néhány gondolatomat írtam le. – zártam le a gépem fedelét.
 • Milyen kis titokzatos vagy ma este. Veszek egy forró zuhanyt, velem tartasz?
 • Menj csak, én nem rég tusoltam.
 • Ha nem, hát nem.

Felment tusolni. Persze nem véletlenül utasítottam vissza, napközben megleptem magam és persze ezzel együtt Tomy-t is egy fehérnemű boltban való vásárlással. Fel is mentem hát a hálószobába, levettem a köntösöm, és befeküdtem az ágyba. Nem kell nagy dologra gondolni, egy ízléses ám, de szexi szettet vettem magamnak, méghozzá mély lila színben. A szett egy melltartót, egy francia-bugyit és egy pár combfixet tartalmazott. Nem sokáig kellett magányosan feküdnöm a hatalmas ágyon. Pár percre rá kilépett a fürdőből, egy szál törölközőben.

 • Óh, micsoda meglepetés, csak nem vásárolni voltál. – kéjesen mosolyodott rám.
 • Megérdemled a hosszú nap után. – Nyúltam az ajkaimhoz mutatóujjammal.

Ott feküdtem a hátamon, bal lábam felhúzva, mellkasom picit megemelve, és játszadoztam az ajkaimmal és a hangommal. Egyre közelebb és közelebb csábítottam magamhoz. Közben egyik kezemmel, az ajkaimtól elindulva, a nyakamon át, a melleimen keresztül végig simítottam a hasam. Amikor már teljesen az ágyhoz ért, felé fordultam, megnyaltam az ajkaim, ránéztem és megragadtam a törölközőt. Meghúztam magamhoz egy picit, majd szép óvatosan megszabadítottam tőle. Ott állt velem szemben meredező farokkal, vágytól fűtve. Felnéztem rá, majd a nyelvem hegyével finoman megérintettem kőkemény férfiasságát. Erőteljes lüktetéssel jelezte mennyire élvezi. Nem vagyok én semmi jónak elrontója, hát folytattam. Egyik kezemmel megtámasztottam magam az ágyon, a másikkal megfogtam a combját, és elkezdtem kényeztetni. Miután rendesen körbejártam a nyelvemmel, hirtelen számba vettem, amilyen mélyen csak tudtam. Ekkor ismét felnéztem rá, ő egy pillanatra a plafonra bámult, majd mivel megálltam, lenézett rám. Láttam a mellkasán milyen szaporán veszi a levegőt. Egyik kezét finoman a fejemre helyezte és végig simította azt. Lehunytam a szemem, és elkezdtem szopni. Lassan és finoman kényeztettem. Kis idő múlva kivettem a számból, és ott meredezett előttem, nyálasan. Így még izgatóbb volt. Ránéztem, beleharaptam az ajkaimba, beljebb kúsztam az ágyon.

 • Feküdj le édes. – súgtam neki.

Lefeküdt mellém az ágyra. Már éppen kezdtem volna rámászni, amikor is megragadott, és letepert. Bekapta a fülcimpámat, majd elindult a nyakamon át, a vállamon keresztül, le az oldalamon. Majd a hasamon vissza fel. Óvatosan, finoman, épphogy érintve a bőrömet. Teljesen belebizseregtem. Nem igazán tudtam visszafogni magam, vonaglottam az ágyon alatta. Majd a melleimtől ismét elindult lefelé. Amikor elérte a csípőmet, picit megpihent, majd haladt tovább a combomon keresztül. Mindkét karomat magam felé emeltem és belemarkoltam a lepedőbe. Fejem hátra szegtem, és felnyögtem. elindult vissza fel a belső combomon, és óvatosan a bugyim vonalánál kezdett játszadozni a nyelvével. Már nem igazán bírtam türtőztetni magam. Felültem, megfogtam a farkát, ránéztem.

 • Ne kínozz tovább – ziláltam.
 • Imádok játszadozni veled – fektetett vissza az ágyra.

Persze ő sem bírta már sokáig, hamar lekerült rólam a fehérnemű és belém hatolt. Amint magamban éreztem, megfeszültem és megragadtam a tarkóját. Vele együtt kezdett járni a csípőm. A kezeim, hol a lepedőt markolászták, hol a hajában jártak, hol a hátát karmolászták. Az utolsó megfeszülésemnél beleharaptam a vállába. Istenem de rég tettem már ilyet, olyan jól esett. Végül lefeküdt mellém, én pedig a mellkasára feküdtem. Még mindig érezni lehetett szapora légzését. Isteni volt. De most is úgy éreztem valami hiányzik. Teljes mértékben kielégített, de valami akkor is hiányzott. Talán a megszokás lehetett, ami beárnyékolta. Sosem volt még ilyen, hogy ennyi időt töltsek egyetlen férfival. Talán a másik énem felébredt, és tovább állna.

 • Tomy – rebegtem.
 • Mondd csak – karolt át.
 • Nem tudom hogyan mondjam – … – nekem annyira új ez a helyzet
 • Eljött az idő?
 • Idő? Mire gondolsz?
 • Amikor szeretnél továbbállni. – sóhajtott fel.
 • Nem erről van szó, remekül érzem magam melletted.
 • Akkor mi nyomaszt? – simította végig az arcomat.
 • A – … – ez hülyeség.
 • Mindig elmondhattál nekem bármit, tudod jól.
 • A szex – sütöttem le a szemem.
 • Nem élvezted? Mi a gond? Nem volt elég?
 • Nem, nem, semmi ilyesmi. – mosolyodtam rá – nagyon is élveztem, teljesen kimerülve és kielégülve fekszem itt melletted
 • Akkor nem értelek.
 • Én sem értem saját magam. – sóhajtottam fel – valami mintha hiányozna, de nem tudok rájönni, hogy mi.
 • Talán, a szabadság, amiben eddig éltél – nézett rám.
 • Most is szabadnak érzem magam Tomy, de nem tudom megmondani, hogy mi a „gond”.
 • Beszéljük akkor át, hátha ketten előrébb jutunk.
 • Az jó lenne, de lehetne majd holnap? Nagyon elfáradtam.
 • Persze drága Holly, aludj csak – takart be.

Így is tettem, pillanatok alatt elaludtam. Olyan mélyen, hogy fel sem tűnt mire készül. Jobb lábamra a bokám fölé kötelet kötött, a két lábam a térdem fölött összekötötte, a kezem a hátam mögé kötözte. Majd a bokám felé kötött kötelet átvetette a plafonhoz erősített csigán, és elkezdett felhúzni a lábamnál fogva. Addig húzott míg a fejem már nem érte a földet. A jobb lábam teljesen egyenesen, míg a bal lábam térnél behajolva. A hajam elérte a földet. Egy melltartó és a francia bugyim volt rajtam. Valami nagyon kellemesre kezdtem el ébredezni. Egy tollal izgatott. A fellógatástól megfeszült jobb lábamon indult el a talpamtól kezdve, a bokámon, a lábamon, majd a combomon át a fenekemig. Ott elidőzött egy kicsit és kényeztetett. Majd a fenekem vonalán megkerülte a combom hátul a tollal és elindult előre, érintve a nemi szervemet. Erre felnyögtem. Vagyis felnyögtem volna, ha épp nem lett volna bekötve a szám. Párszor végig járta a talpam és a fenekem közötti útvonalat, majd feljebb emelet. Áttért az oldalamra, a hátamra és a hasamra. Én csak nyögdécseltem bekötött szájjal. Kettős érzés volt bennem, egyrészt féltem, megrémültem, másrészt nagyon élveztem az egészet. Talán a rémülettől felszökött adrenalin tette oly csodálatossá ezt az egészet. Talán pont ez hiányzott nekem. Máskor nem örültem volna, ha ennyire kiszolgáltatott helyzetbe kerülök, de benne megbíztam. Mégis aggódtam, sosem voltam még így felkötve. Azonban ahogy bánt azzal az egyetlen tollal hamar átcsapott a rémület önfeledt gyönyörbe. Szó szerint mámorban úsztam. Még feljebb emelt. Az ajkaim a farkával voltak egy magasságban, a szám azonban még mindig be volt kötve, rajta pedig egy boxer volt. Elkezdte csókolgatni a megfeszült lábamat, majd a combomat, közben kezével az oldalamon játszadozott. Bekötött szájjal megérintettem a boxerét feszítő hímvesszőjét. Erre megragadta a copfba fogott hajam, és elhúzta, hátrébb állt, majd elengedett. Ismét közeledett felém. A belső combomat kezdte csókolgatni, majd a bugyimon keresztül a szeméremajkaimat, és a csiklómat. Istenem milyen mennyei érzés volt. Ismét megközelítettem a farkát. Most már nem húzott el, csak folytatta a kényeztetésemet. Egyszer csak a térdemről levette a kötelet, lehúzta rólam a bugyimat, mármint a bokámig, ott ugyanis még kötél volt, a másik lábamat teljesen kibújtatta belőle, majd ismét összekötötte a két lábam a térdemnél, csak most lazábban. Finom csókkal indított a szeméremdombomon, majd óvatosan elkezdte izgatni a szeméremajkaim és a combom közötti területet, közben szabaddá tette a számat. Ez az, gondoltam, játszadozhatok én is. Mivel a kezeim továbbra is béklyóban voltak, így csak boxeren keresztül kaphattam be, de így is isteni volt. A szemérem ajkaimmal és a csiklómmal játszadozott. Eleinte csak a nyelve hegyével, majd ráfogott a fogával a csiklómra és finoman meghúzta. Egyből kiesett a számból a farka, és felnyögtem. Majd elengedte és folytatta tovább. Majd egyszer csak hirtelen a nyelvét belém mártotta, az ekkora már igen csak nedves, és forró vaginámba. Letolta a boxerét, szabaddá téve számomra falloszát. Végig csókolgattam, majd a számba vettem és elkezdtem izgatni. Ő sem volt rest, ismét belém mártotta fürge nyelvét. Nyelve hegyével a vaginám belső falát kezdte el izgatni. Egyre hevesebb játékba kezdett, hát így tettem én is. Nehogy azt higgye már, hogy csak ő irányít, persze ettől függetlenül mind végig az ő kezében volt a teljes irányítás. Picit megállt, megragadta a fejem, és szorosan magához szorította. Ebben a pózban teljes hosszában magamban tudhattam. Mindketten élveztük ezt a röpke pillanatot. Majd elengedett, és folytatta a kényeztetésemet. Viszont innentől átvettem az irányítást, olyan hevesen és nedvesen kezdtem el szopni, hogy pillanatokon belül közel került a robbanáshoz, ki is vette a nyelvét belőlem, megmarkolta a combom, én pedig éreztem, hogy mindjárt át éli mindazt a gyönyört, amit ebben a pózban nyújthatok. Pillanatokon belül érezhettem, munkám gyümölcsét. A farka teljesen megtelt vérrel, forró nedve pedig számba robbant. Ezután sem hagytam abba és folytattam kényeztetését. Majd leengedett a földre, kiszabadított a kötelekből, én pedig átkaroltam.

 • Köszönöm.
 • Ez hiányzott igaz? Az izgalom – mosolyodott rám.
 • Igen Tomy, hogy ismerhetsz ennyire – csókoltam meg.
 • Erről szól a szerelem pici Holly – karolt át.

Sosem éreztem még ennyire boldogan magam. Mindig meg tud valamivel lepni.


Comments

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezeket a cookie-k a webhelyünkön elhelyezett hirdetésekhez szükségesek.

Google Tag Manager segítségével nyomon követjük forgalmunkat, és segít nekünk az A/B új funkciók tesztelésében.

A Facebook segítségével nyomon követjük a kapcsolatokat a közösségi médiával.
 • m_pixel_ratio
 • presence
 • sb
 • wd
 • xs
 • fr
 • tr
 • c_user
 • datr

Összes tiltása
Összes engedélyezése